Do nové sezony v novém dresu! | SK Slavia Praha
Více

Do nové sezony v novém dresu!

PRAHA – Už v úterý vstoupí sešívaní do nové sezony 2017/2018. Proti Bate Borisov nastoupí ve zbrusu nových domácích dresech, které budou mít verzi pro pohárová utkání a ligová. Nový dres bude ve fanshopu v prodeji od 15. srpna.
Oproti minulé domácí sadě došlo na první pohled k několika kosmetickým změnám. Největší radost všem slávistům jistě udělá malá zlatá hvězdička nad klasickou slávistickou. Ta značí, že Slavia je aktuální ligový mistr.

Kromě toho, že dres má nový střih rukávů, na kterých je také červenobílý lem, si můžete v lemu za krkem všimnout výrazného nápisu SLAVIA.

Nejtradičnější fotbalový dres u nás vstupuje až na několikaletou výjimku, kdy Slavia měla sešívané dresy zakázáné, do 125. roku klubové historie. A jak se můžete přesvědčit ve videu, ve kterém klubové legendy dokazují: S naším sešívaným dresem jsme již 125 let silnější. Nový dres vstupuje do prodeje 15. srpna ve fanshopu Slavie.


Proti Bate Borisov nastoupí slávisté v pohárové verzi s bílými zády a odlišnými sponzory, než při ligových utkáních. Venkovní kombinací zůstává pro letošní sezonu stejná jako minulý rok, slávisté na hřištích soupeřů, kde nebudou moci použít svou klasickou kombinaci, budou nastupovat v tmavě-modrých dresech. Brankáři mají k dispozici černý, oranžový a zelený dres.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články