Výsledkový servis dorostu | SK Slavia Praha
Více

Výsledkový servis dorostu

Mužstva A a C dorostu sehrála odložené zápasy šestnáctého kola.
Opava – Slavia „A“ dorost 0:0, I.DL starší, středa 23.4.2003
Sestava: Lukáš Podaný – Lukáš Budějský, Martin Lapáček, Lukáš Doležal, Jan Balík – Jan Knobloch, Petr Musil (70. Ondřej Walter), Michal Švec, Zdeněk Buryánek (65. Kamil Makula) – Petr Mikolanda, Ivo Táborský (73. Marek Borovský)
Slávisté sehráli nešťastný zápas, ve kterém neproměnili celou řadu šancí. Téměř celé utkání se odehrávalo na polovině Opavy. Naši fotbalisté však selhali v koncovce, a to především vinou nedostatečného důrazu.
-JP-

Opava – Slavia „C“ dorost 1:0 (0:0), I.DL mladší, středa 23.4.2003
Sestava: Michal Toma – Josef Dvořák, Pavel Eliáš, Vojtěch Marek, Filip Matějka – Jakub Svozil (41. Stanislav Písecký), Štěpán Böhm (56. Radek Šulc), Michal Vávra, Michal Kočí – Jiří Hausner (51.Karel Pazdera), Marek Borovský (59. Jindřich Pavlů)
V přípravě jsme se připravovali vrátit Opavě porážku z podzimní části. Do utkání jsme ale nevstoupili vůbec dobře. Tým působil v prvním poločase velice ospale, se špatnou kombinací a pohybem. O přestávce jsme si vysvětlili chyby v řadě činností. Všechny výtky si hráči uvědomili krátce po zahájení druhé půle, kdy jsme po rohovém kopu inkasovali. Potom jsme konečně zvýšili aktivitu. Při hře na jednu branku jsme však nedokázali dobře bránícímu soupeři vstřelit gól.
-MŠ-

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články