Hromada: Jsem rád, že jsem nastoupil, ale ztráta mrzí | SK Slavia Praha
Více

Hromada: Jsem rád, že jsem nastoupil, ale ztráta mrzí

PRAHA/ĎOLÍČEK – Po dlouhé době nastoupil do soutěžního zápasu a vůbec poprvé se Jakub Hromada předvedl v sešívaném dresu v lize. „Po devíti týdnech jsem mohl odehrát ligové utkání. Kdyby mi to někdo řekl, nevěřil bych tomu. Z toho pohledu je to pozitivní a žene mě to k větší práci. Výsledek nás ale samozřejmě mrzí,“ uvedl po zápase střední záložník.
Jak se Hromada po dlouhé době na hřišti cítil? „V první půli to bylo super, co se týče fyzických sil. Ve druhé půli možná docházely síly. Byl to náročný zápas a těší mě, že jsem dostal šanci,“ komentoval Jakub Hromada po utkání.

„Snažili jsme se hrát aktivně během celého zápasu. Šanci jsme si vypracovali, ale bohužel jsme nevstřelili žádný gól. Nedařilo se nám vytvořit souvislý tlak, je to škoda, chtěli jsme si odvézt tři body,“ pokračoval slovenský reprezentant do 21 let.

Slávisté jsou v ligových zápasech zatím v útoku nepříliš efektivní. „Myslím, že to vnímá každý. Střelecká aktivita není taková, jakou bychom si představovali. Pracujeme na tom v tréninku a snažíme se zlepšit. Všichni věříme, že naši střeleckou smůlu prolomíme hned ve středu,“ doufá Hromada.

Ve druhé půli sešívaní tolik šancí jako v úvodu utkání neměli. „Chtěli jsme strhnout utkání na naši stranu, vstřelit gól, ale domácí dobře bránili. Bohemka měla jednu šanci, také Lašty chytil perfektně jednu střelu. Mrzí nás, že jsme naše šance neproměnili i že jsme soupeře do nějakých pustili,“ dodal středopolař.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články