Informace pro fanoušky na zápas s APOELem FC | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na zápas s APOELem FC

PRAHA - Ve středu bude plný Eden hnát hráče a Slavii za vítězstvím a vytouženým postupem do základní skupiny Ligy mistrů. Zápas je vyprodaný a tak si pozorně přečtěte všechny užitečné informace k utkání.

Předprodej vstupenek na pokladnách

Zápas s APOELem je vyprodaný, v prodeji jsou už pouze poslední místa VIP Silver a VIP Gold. Na pokladnách v Edenu nebudou v prodeji žádné další vstupenky.

U pokladen u vstupu č. 4 je možné od 10 do 21:30 koupit vstupenky na nedělní ligový zápas s Mladou Boleslaví. Pokud ještě nemáte vyměněný papírový voucher za permanentku, plastovou permanentku je možné si vyzvednout i před středečním utkáním.

Vstup na stadion

Utkání s APOELEM je vyprodáno, možnosti parkování v okolí stadionu jsou omezené, prosíme fanoušky, aby ve vlastním zájmu využili pro dopravu do Edenu městskou hromadnou dopravu. Pokud vypravujete na utkání autobus, nebude možné parkovat na parkovišti za jižní tribunou. Pro odstavení autobusu využijte parkovací plochy v ulici U Seřadiště, která je z Edenu zhruba 3 minuty jízdy - viz plánek.
 

Stadion se otevírá dvě hodiny před utkáním v 18:45, žádáme všechny fanoušky, aby přišli včas, vyhnuli se frontám a užili si předzápasovou atmosféru v Edenu vyzdobeném do barev Ligy mistrů. Pro fanoušky domácích má stadion tři vstupy, vstup č. 1, 2 a 4. Před stadionem se budou pohybovat koordinátoři v červených vestách s nápisem Steward, kteří budou mít přehled o délce front u jednotlivých vstupů a budou směrovat fanoušky ke vstupům, kde je nejvolněji. 

U každého vstupu jsou turnikety označené jako Dětská vstupenka, pouze přes tyto turnikety mohou vstupovat na stadion děti do 15 let nebo 150 cm, které mají dětskou vstupenku. Pokud dítě měří více než 150 cm, žádáme fanoušky o přípravu průkazu prokazujícího věk dítěte do 15 let. Přes turnikety označené Dětská vstupenka mohou s dítětem projít i rodiče, ale s dětskou vstupenkou není možné projít přes ostatní turnikety. 

Vstup na utkání je buď se vstupenkou zakoupenou na pokladnách v Edenu, anebo s hometicketem vytištěným z online prodeje. Pokud jste majitelem permanentky, stačí vám ke vstupu zakoupený lístek a není potřeba mít permanentní vstupenku.


Přečtěte si prosím Návštěvní řád stadionu. Upozorňujeme, že je zakázáno vnášet objemnější zavazadla, velké batohy, deštníky, nebezpečné předměty jako je sklo, tyče, apod. Dále není možný vstup s dětskými kočárky a motocyklovými helmami. Na stadionu není úschovna. 

Během zápasu platí zákaz používání pyrotechniky, za jeho porušení hrozí klubu velké pokuty. Zejména kuřákům připomínáme, že v areálu celého stadionu platí v souladu s novým protikuřáckým zákonem a návštěvním řádem stadionu zákaz kouření. Jménem klubu vás prosíme o respektování tohoto pravidla.

V sektorech prosím dbejte instrukcí pořadatelské služby, která vám pomůže s nalezením místa dle vaší vstupenky. Vzhledem k vyprodání zápasu upozorňujeme fanoušky na nutnost dodržet sektor vyznačený na vstupence nebo permanentce. Zároveň upozorňujeme na okolnost dodržet volné únikové východy a schody. 

Doprovodný program na stadionu

Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky na náš nedělní domácí zápas s Mladou Boleslaví.

V sektoru Rodiče a děti si mohou nejen malí slávisté a slávistky nechat udělat slávistické tetování a nechat namalovat obličej do slávistických motivů. 

Ve fanshopu si budete moci pořídit speciální zápasovou šálu za 350 korun a také suvenýry z nové podzimní kolekce. Fanshop má otevřeno od 10 hodin do 20:45, během poločasové přestávky si v něm můžete nakoupit skrz prodejní okénko v koridoru a fanouškům se otevře opět po utkání. 

V zápasovém magazínu Poločas najdete velký rozhovor s Josefem Hušbauerem, se kterým jsme se bavili mimo jiné o tom, jak bylo těžké vybudovat si jeho pozici v týmu a stát se jednou z opor Slavie. Vrátíme se k prvnímu zápasu play-off na Kypru a také si připomeneme postup Slavie do základní skupiny Ligy mistrů, který se stal přesně před deseti lety. Nechybí ani představení našeho soupeře a tři nejvýraznějších osobností týmu a miniplakát týmu. Poločas je zdarma, můžete si ho vzít ve fanshopu, u vstupů na stadion a na pokladnách.

Na utkání se bude čepovat nealkoholické pivo.

Zápas přímým přenosem vysílá O2TV Sport.

Poslouchejte Radio Slavia


Pokud nebudete přímo v Edenu anebo zápas nebudete moct sledovat v televizi, pusťte si ho v přímém přenosu na našem Radiu Slavia s živým rozhlasovým komentářem. Na přenos se dostanete buď z hlavní stránky webu anebo kliknutím na přehrávač v textovém online přenosu.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články