Tomáš Došek v reprezentaci! | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Došek v reprezentaci!

Kouč českého národního výběru Karel Brückner dodatečně povolal útočníka Tomáše Doška k přípravnému utkání proti Turecku, které se hraje ve středu v Teplicích.
Kouč českého národního výběru Karel Brückner dodatečně povolal útočníka Tomáše Doška k přípravnému utkání proti Turecku, které se hraje ve středu v Teplicích. Čtyřiadvacetiletý fotbalista, jenž doplní slávistickou dvojici Štěpán Vachoušek a Patrik Gedeon, nahradil zraněného Vratislava Lokvence z Kaiserslauternu.

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články