V neděli v Edenu derby se Spartou! Informace pro fanoušky! | SK Slavia Praha
Více

V neděli v Edenu derby se Spartou! Informace pro fanoušky!

V neděli 17. září vypukne v Edenu 288. derby! Přijďte do Edenu včas – připravili jsme pro vás doprovodný program. Prvních tisíc návštěvníků obdrží u vstupů slávistické samolepky na obličej. Výkop zápasu je v 18 hodin, stadion se otevírá o dvě hodiny dříve.

Vstup na stadion


  • Utkání je vyprodáno, naše hráče bude hnát za vítězstvím plný stadion. I z toho důvodu žádáme fanoušky, aby do Edenu dorazili s dostatečným předstihem, aby se vyhnuli možným frontám. 

  • Z bezpečnostních důvodů budou u vstupů probíhat důkladné kontroly příchozích, které tímto žádáme o trpělivost. Stadion se otevírá dvě hodiny před začátkem zápasu, tedy v 16 hodin. 

  • První tisícovka návštěvníků navíc obdrží zdarma u vstupů slávistické samolepky na obličej! 

  • U každého vstupu jsou turnikety označené jako Dětská vstupenka, pouze přes tyto turnikety mohou vstupovat na stadion děti do 15 let nebo 150 centimetrů, které mají dětskou vstupenku. Přes turnikety označené Dětská vstupenka mohou s dítětem projít i rodiče, ale s dětskou vstupenkou není možné projít přes ostatní turnikety. 

  • U každého vstupu byl z důvodu rychlejšího průchodu přidán jeden turniket. Vstupenky i permanentky přikládejte čárovým kódem nahoru.


  • Před stadionem se budou pohybovat koordinátoři v červených vestách, kteří budou mít přehled o délce front u jednotlivých vstupů (1, 2 a 4) a budou směrovat fanoušky tam, kde je nejvolněji. Zároveň se na ně mohou fanoušci obracet při případných problémech se vstupem na stadion. 

  • Prosíme fanoušky, aby ve vlastním zájmu využili pro dopravu do Edenu městskou hromadnou dopravu. Počet parkovacích míst bude omezen z důvodu uzavření ulice Pod Altánem (za jižní tribunou). Po utkání bude městská hromadná doprava posílena.

  • Pokud vypravujete na utkání autobus, můžete využít parkovací plochy v ulici U Seřadiště, která je z Edenu zhruba 3 minuty jízdy.

  • Fanoušky žádáme, aby dodržovali Návštěvní řád stadionu. Upozorňujeme, že je zakázáno vnášet objemnější zavazadla, velké batohy, deštníky, nebezpečné předměty jako je sklo nebo tyče. Dále není možný vstup s dětskými kočárky a motocyklovými helmami. Připomínáme, že na stadionu není úschovna. 

  • V areálu celého stadionu platí v souladu s novým protikuřáckým zákonem a návštěvním řádem stadionu zákaz kouření. Jménem klubu vás proto prosíme o respektování tohoto pravidla. 

Předprodej vstupenek na Třinec a zápasy v EL


  • Na pokladnách v Edenu u vstupu číslo 4 se budou v neděli prodávat vstupenky na zápas 3. kola MOL cupu s Třincem, který je na programu v Edenu ve středu 20. září od 18:30 hodin. Permanentkáři mají na zápas vstup zdarma (platí permanentní vstupenky), pro ostatní je vstupné v kategorii Z1

  • Zároveň budou v prodeji i vstupenky na venkovní zápasy Slavie ve skupině Evropské ligy v Astaně a Tel Avivu. Vstupenky do Villarrealu v prodeji nebudou z důvodu nedodání od španělského klubu. Vstupenky je možné na pokladnách platit pouze v hotovosti!

  • Otevírací doba pokladen u vstupu číslo 4 u trati je v neděli od 10 do 18:45 hodin. 

Program ve Fanzoně

  • V 15:30 hodin startuje před hotelem Iris slávistická Fanzona. Najdete tam stánky Fanshopu, Tribuny Sever, Fanklubu i našeho partnera AAA Auto, kde si můžete zajistit účast v poločasové soutěži kopu na plachtu v bráně o zajímavé ceny. 

  • Nebude chybět malování na obličej nebo „tetování“ slávistických motivů. Pro malé fanoušky bude připravena slávistická školička se soutěžemi o drobné slávistické suvenýry. 

  • Ve stánku Tribuny Sever bude možné zakoupit speciální tričko na derby za 200 korun. U stánku Fanshopu ve Fanzoně si budete moci zakoupit šály, dresy nebo trička. 

Program na stadionu

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zápasový magazín Poločas zdarma. Najdete v něm zajímavý dvojrozhovor s Tomášem Necidem a Miroslavem Stochem i miniplakát týmu ze společného focení. Poločas bude k dispozici i ve stánku Fanshopu nebo na pokladnách. 

  • Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky na pohárový zápas s Třincem. 

  • V sektoru Rodiče a děti si mohou nejen malí slávisté a slávistky nechat udělat slávistické tetování a namalovat na obličej slávistické motivy. 

  • .Na stadionu jsme pro vás připravili Studio Derby – těšit se můžete na zajímavé rozhovory s legendami Slavie a zajímavými osobnostmi. 

  • Derby je slavnostní zápas a patří k němu i hymna České republiky, kterou zazpívá sólistka opery Národního divadla Eva Charvátová. 

  • O poločasové přestávce proběhne mini-derby dětí a soutěž v kopu na bránu. 

Pojďme si užít tento výjimečný zápas s dlouholetou tradicí, která se datuje od roku 1896. Fanděme společně našim červenobílým barvám, které reprezentují čistou sportovní myšlenky i vášeň pro hru, protože Spolu jsme silnější!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články