Informace pro fanoušky do Zlína | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Zlína

PRAHA – Pokud míříte v sobotu do Zlína podpořit Slavii ve venkovním zápase 8. kola HET ligy, přečtěte si informace pro slávistické fanoušky v sektoru hostů. Vstupenky se budou prodávat v den utkání na pokladně v sektoru hostů.
Parkování u stadionu
Nejvhodnější parkovací plochy jsou u obchodního centra Čepkov, které je vzdáleno asi sedm minut chůze od stadionu. Parkování je zpoplatněno při stání nad dvě hodiny.

Přístup do sektoru hostů
Do sektoru hostů je přístup ulicí Vývoz vedoucí nad severní tribunou. Sektor hostů F se nachází na kraji této tribuny a má kapacitu 450 míst. 

Vstupenky
Lístky do sektoru hostů se začnou prodávat výhradně na pokladně v sektoru hostů 90 minut před utkáním, tedy od 15:30, kdy se zároveň otevírá i stadion. Vstupenka stojí 100 korun.

Bezpečnostní pokyny
Na stadion je zákaz vnášet samolepky, alkoholické nápoje, pyrotechniku a další předměty. Na stadionu platí zákaz kouření. Fanouškům doporučujeme nastudovat si aktuální Návštěvní řád.

Organizované výjezdy na utkání
Do Zlína pořádá autobusový zájezd Fanklub, cena je pro členy FK, OP a TS 450 korun, pro ostatní 550 Kč. Přihlašovat se je možné do pátečního večera. Odjezd je v sobotu v 10 hodin od Edenu.

Autobusový výjezd pořádá i Tribuna Sever, cena je 450 korun pro členy OP a 550 korun pro ostatní. Přihlašovat se můžete ve fanshopu v Edenu, ve čtvrtek do 19 hodin a v pátek od 10 do 17 hodin. V sobotu je odjezd autobusu v 10:30 od Edenu

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články