Ve středu v Edenu Liga mistryň | SK Slavia Praha
Více

Ve středu v Edenu Liga mistryň

PRAHA – V Edenu se bude opět po roce hrát Liga mistryň. Přijďte ve středu dovézt slávistky k postupu mezi šestnáct nejlepších ženských týmů Evropy!

Vstupenky na utkání

Lístky na zápas se prodávají za 100 korun pro dospělé a za 50 korun pro děti do 15 let bez možnosti uplatnění dalších slev. Vstupenky můžete koupit online anebo na pokladnách v Edenu u vstupu č. 4 od 13 hodin až do konce prvního poločasu. Lístky nejsou na konkrétní sedadlo, ale každý fanoušek si může vybrat volné místo dle svých preferencí.

Na pokladnách bude možné koupit i vstupenky na nadcházející domácí zápas s Libercem, a zároveň je středa posledním dnem předprodeje lístků pro permanentkáře na domácí zápas s Villarrealem. Fanoušci si mohou koupit i lístky na venkovní pohárová utkání ve Villarrealu a Tel Avivu.

Permanentkáři vstup zdarma

Majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma bez nutnosti vyzvedávat si další lístek. Pro projití turniketů stačí přijít jen s permanentní vstupenkou. 

Vstup na stadion

Eden se otevírá hodinu před výkopem, tedy v 17:30. Otevřen bude pouze vstup č. 1. Na stadionu bude otevřena jen Tribuna Sever a dolní sektory tribuny Johna Williama Maddena. Na utkání platí pravidlo obsazování volných sedadel, to znamená, že permanentkáři nemají automaticky rezervováno své místo permanentky a všichni fanoušci si mohou sednout kamkoliv, kde bude volné místo.

Stream na TV Slavia 

U vstupu na stadion, ve fanshopu a na pokladnách bude k dispozici zápasový magazín Poločas zdarma. Pokud nezamíříte na utkání do Edenu, budete ho moci sledovat na TV Slavia.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články