Informace pro fanoušky do Karviné | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Karviné

PRAHA - Slavia v 10. kole HET ligy míří do Karviné a i v tomto venkovním utkání se bude spoléhat na podporu svých fanoušků. Vstupenky na zápas stojí 150 korun a budou v prodeji na pokladnách před zápasem.

Příjezd na stadion

Pro parkování aut využijte parkoviště u obchodních center Tesco a Lidl, odkud je vzdálenost na stadion několik set metrů. Upozorňujeme, že v bezprostředním okolí stadionu nelze parkovat. Pro fanoušky hostů je určen sektor E1, kde je pokladna č. 5 a vstup na stadion. Žádáme fanoušky, aby přišli ke stadionu včas, aby se dostali do hlediště před výkopem utkání.

Prodej vstupenek

Kapacita sektoru hostů je 220 míst. Vstupenka stojí 150 korun a jejich prodej na pokladnách u sektoru hostů začne v 18:45. Ve stejný čas se otevírá i vstup do sektoru.

Bezpečnostní kontrola

Před vstupem do hlediště se všichni podrobí bezpečnostní kontrole se zvýšeným důrazem na kontrolu konzumace alkoholických nápojů a pyrotechniky. Doporučujeme nastudovat si Návštěvní řád stadionu

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články