Slavia je součástí PES 2018 | SK Slavia Praha
Více

Slavia je součástí PES 2018

PRAHA - Slavia se zařadila po bok předních evropských týmů a hrát za Slavii si může vyzkoušet každý fanoušek, který si pořídí hru Pro Evolution Soccer 2018. Verzi hry na PS4 nyní můžete vyhrát na nedělním zápase proti Liberci.
V letošním vydání fotbalové hry Pro Evolution Soccer nechybí náš klub a je mezi desítkami licencovaných klubů po boku Barcelony, Arsenalu nebo Liverpoolu. "Japonská společnost KONAMI, která je producentem PES 2018, nás oslovila v průběhu května s nabídkou, zda se chceme stát součástí chystaného vydání hry. Neváhali jsme, bereme naši účast v PES 2018 prestižně a kromě toho pro nás představuje i nezanedbatelnou částku, kterou jsme za propůjčení práv získali," komentuje tiskový mluvčí Slavie Michal Býček počátek spolupráce mezi Slavií a KONAMI.

Udělení licenci a podpis smlouvy byl jen začátek spolupráce, poté bylo nutné doladit detaily tak, aby hráči Slavie a jejich výstroj byli ve hře přesně podle skutečnosti. "Od grafiků KONAMI jsme dostali grafické návrhy domácí, venkovní a brankářské sady ke schválení. Jen grafika dresu bylo šest obrázků, dbá se skutečně na každý detail tak, aby vše odpovídalo realitě. Například jsme tak doplňovali hvězdu za tituly, kterou máme nad naší velkou hvězdou, připomínkovali jsme podobu kapitánské pásky. Grafici navrhli podobu dresů podle fotografií, ale posílali jsme jim podklady k logům partnerů, které na dresu máme," říká Býček. 

Hra se prakticky neustále aktualizuje a její hráči tak mohou postavit sestavu vycházející z aktuální jedenáctky, která vyběhla naposledy na trávník v posledním utkání. PES 2018 zároveň podrobně mapuje přednosti a slabiny každého hráče a napovídá, na jakém postu je hráč nejsilnější.

PES 2018 je držitelem licence pro Ligu mistrů a Evropskou ligu, můžete si tedy vyzkoušet se Slavií zahrát obě soutěže.

Chcete PES2018 pro PS4? Přijďte na nedělní zápas proti Liberci, zúčastněte se SMS soutěže a vyhrajte ho!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články