V neděli od 18:00 doma s Libercem | SK Slavia Praha
Více

V neděli od 18:00 doma s Libercem

PRAHA – Dva dny po návratu ze Španělska čeká sešívané další ligové utkání. V rámci 11. Kola HET ligy zavítá do Edenu Slovan Liberec. Utkání začíná v 18:00.
„Máme k Liberci a jeho hře respekt. Pohybuje se těsně za námi v horní polovině tabulky, hraje ofenzivní fotbal, což myslím, že bude dobře pro diváka. Může to být dobrý fotbal. My musíme a chceme vyhrát, nemůžeme si dovolit ztratit,“ má jasno trenér Jaroslav Šilhavý.

„Zvlášť teď po zápase ve Villarrealu to nebude jednoduché, doba odpočinku není moc velká. Ale věřím, že to zvládneme. Jsme připraveni a kádr máme takový, že to musíme zvládnout,“ pokračuje trenér Slavie, který přivítá klub, s nímž získal svůj první ligový titul.

„Neřekl bych, že to bude speciální zápas, ale zase uvidím kluky, které mám rád, s kterými jsem pracoval. Zažil jsem tam krásné tři roky, těším se na ně. Ale na 90 minut budou soupeři, které budeme chtít porazit. A věřím, že se to podaří,“ přeje si kouč Slavie.

„Máme sice teď náročný program, ale rozhodně se na to nechceme vymlouvat. Hrajeme doma v Edenu a máme před sebou jediný cíl, a to vyhrát a získat tři důležité body do tabulky,“ hlásí stoper Jakub Jugas.

„Liberec předvádí velmi dobrý fotbal a patří k předním českým týmům. Utkání nebude jednoduché, ale musíme se prosadit svou hrou a od začátku diktovat tempo hry. Chceme vyhrát a potěšit diváky,“ doplnil stoper Slavie.

Sešívaní mají z druhé pozice na vedoucí příčku ztrátu. „Také proto nesmíme zaváhat a naopak využít jakékoliv zaváhání Plzně,“ zakončil obránce sešívaných.

Aktuálně

U19 míří na čtvrfinále Al Abtal Cupu

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články