Vstupenky na osmifinále Ligy mistryň v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na osmifinále Ligy mistryň v prodeji

PRAHA - Slávistické fotbalistky čeká ve čtvrtek 16. listopadu od 18:30 v Edenu odveta osmifinále Ligy mistryň proti islandskému Stjarnanu. Permanentkáři mají na utkání vstup zdarma.

Vstupenky na utkání

Lístky na zápas se prodávají za 100 korun pro dospělé bez možnosti uplatnění dalších slev a za 50 korun pro děti do 15 let. Vstupenky můžete koupit online anebo na pokladnách v Edenu u vstupu č. 4 během jejich otevírací doby a v den zápasu až do konce prvního poločasu. Lístky nejsou na konkrétní sedadlo, ale každý fanoušek si může vybrat volné místo dle svých preferencí na Tribuně Sever anebo Tribuně Johna Williama Maddena, na které budou otevřeny pouze spodní sektory. Na utkání bude otevřený pouze vstup č. 1.

Permanentkáři vstup zdarma

Majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma bez nutnosti vyzvedávat si další lístek. Pro projití turniketů stačí přijít jen s permanentní vstupenkou. Na utkání platí pravidlo obsazování volných sedadel, to znamená, že permanentkáři nemají automaticky rezervováno své místo permanentky a všichni fanoušci si mohou sednout kamkoliv, kde bude volné místo.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články