Vstupenky na Baník v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Baník v prodeji

PRAHA - V posledním podzimním ligovém zápase přivítáme v Edenu Baník Ostrava. Vstupenky jsou v online prodeji, od úterý 28. listopadu jsou dostupné i na pokladnách v Edenu.
Vstupenky na Baník se prodávají v cenové kategorii Z1. Fanouškům doporučujeme nákup lístků z pohodlí domova přes online prodej Ticketportalu, kdy si můžete vstupenku vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z 897 prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 cm.

Vstupenky si můžete koupit i na pokladnách v Edenu u vstupu č. 4 během jejich otevírací doby. V týdnu před utkáním budou pokladny otevřeny v úterý, ve středu, čtvrtek a v pátek v den utkání. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10% slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20% slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/|TP.

Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání, tedy do 18:00. Omezení prodeje cenově výhodných vstupenek před zápasem se netýká dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

Očekáváme velkou návštěvu ze strany Baníku, nenechme se zahanbit a přijďte Slavii podpořit v co největším počtu!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články