Informace pro fanoušky cestující do Izraele | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Izraele

PRAHA – Slavii bude na stadionu Netanya v pátém utkání základní skupiny A Evropské ligy podporovat přes 300 fanoušků v sektoru hostů. Pokud na zápas také míříte, přečtěte si užitečné informace k dopravě na stadion a pobytu na stadionu.

Vstupenky

Prodej vstupenek do sektoru hostů probíhal pouze v Praze. Na stadionu nebudou lístky vůbec v prodeji. Pokud ještě potřebujete koupit vstupenku, je tato možnost po předchozí domluvě u SLO Slavie Jany Kaufnerové na hotelu Leonardo Art ve středu do 20:00. V den utkání už není možné lístek koupit.

Pokud si koupíte lístek do jiného sektoru než do sektoru hostů, nebude vám umožněn s touto vstupenkou vstup do našeho sektoru. Zároveň fanoušci, kteří budou mít slávistické identifikátory, nebudou vpuštěni mimo sektor hostů a sektor R-105.

Doprava na stadion

Zápas se hraje na stadionu v Netanyi, asi 30 kilometrů severně od Tel Avivu. Nejjednodušší je doprava vlakem na stanici Netanya Kiryat Sapir, která se nachází jižně od stadionu a je vzdálena zhruba kilometr a půl. Před utkáním bude posílena vlaková doprava. Jízdní řád vlaků najdete zde

Spoje před utkáním:
odjezd ze stanice Savidor 19:32, příjezd do stanice Sapir 19:54 – pravidelný spoj
odjezd ze stanice Savidor ve 20:11, příjezd do stanice Sapir 20:33 – posílený spoj
odjezd ze stanice Savidor ve 20:32, příjezd do stanice Sapir 20:54 – pravidelný spoj
odjezd ze stanice Savidor ve 21:08, příjezd do stanice Sapir 21:30 – posílený spoj

Fanoušci, kteří si budou kupovat lístek na vlak, mají nárok na slevu 20 % z jízdného po uvedení, že cestují na tento zápas. Tuto slevu lze uplatnit při koupi lístků ve stanicích v Tel Avivu, Herzliya, Holon, Bat Yam a Rishon Lezion. Fanoušci budou moci využít kyvadlové autobusové dopravy mezi stanicí Sapir, stadionem a po skončení utkání mezi stadionem a zastávkou Sapir.

Pokud na utkání pojedete autem, je možné parkovat na parkovišti P3 za východní tribunou. Parkoviště má kapacitu 700 míst a parkování je zdarma, Po naplnění kapacity je možné parkovat na volných místech v okolí stadionu zdarma.

Bezpečnostní instrukce

Na stadion je možné vnášet dámské kabelky, tašky přes rameno a malé batohy. Na stadionu není úschovna zavazadel. Upozorňujeme fanoušky, že z bezpečnostních důvodů je v Izraeli striktně zakázáno nechávat v autobusech jakákoliv zavazadla, uložení objemnějších zavazadel v autobusech během zápasu tedy není možné.

Na stadion je zákaz vnášet alkoholické nápoje, plechovky, plastové a skleněné lahve. Do hlediště je zakázáno vnášet fotoaparáty a videokamery. Kouření je možné pouze na místech k tomu určených.

Vylepování samolepek na stadionu a jeho zařízení je posuzováno jako delikt, upozorňujeme fanoušky, aby toto nařízení respektovali i s ohledem na kvalitní kamerový systém na stadionu. Porušením tohoto nařízení se dotyční vystavují riziku finančního postihu. 

Fanoušci mohou být při vstupu požádáni o předložení dokladu totožnosti. Upozorňujeme, že dle návštěvního řádu stadionu je zakázáno fyzicky a verbálně kohokoliv napadat. Obzvláštní důraz je kladen na rasistické chování a jednání.

Všem fanouškům doporučujeme ve vlastním zájmu nastudovat si Návštěvní řád stadionu

Pobyt na stadionu

Stadion se otevírá ve 20:30, tedy 95 minut před výkopem, který je ve 22:05 izraelského času. Ve vlastním zájmu žádáme fanoušky, aby byli na stadionu včas.

Pro fanoušky Slavie jsou vyhrazeny sektory hostů 201, 202 a 203, které jsou umístěny v horní části hlavní tribuny na jejím jihozápadním kraji. Vstup je přes vchod 3B. Jednotlivé sektory hostů jsou volně průchozí.

U vstupu na stadion se všichni fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole a projdou turnikety.

Upozorňujeme fanoušky, kteří mají vlastní vlajky, že vlajky bylo nutné nahlásit ke schválení do soboty 12:00. 

Ve stáncích s občerstvením lze platit pouze v hotovosti šekely.

Před utkáním budou před sektorem a během zápasu v sektoru dva stewardi Slavie. 

Doprava po utkání

Po skončení zápasu bude odjíždět ze zastávky Netanya Kiryat Sapir speciální vlak přibližně 00:25, který bude zastavovat ve stanicích Herzliya, zastávkách v Tel Avivu, Holonu, Bat Yamu a Moshe Dayan.

Slavia organizuje pro své fanoušky autobusový transfer do centra Tel Avivu do stanice Savidor. V autobusech zbývá posledních několik volných míst, cena za osobu je 300 korun, odjezd je z parkoviště u stadionu. Pokud chcete dopravy využít, je potřeba se nahlásit na email jana.kaufnerova@slavia.cz a částku za dopravu uhradit u autobusu při odjezdu.

Kontakty během pobytu v Izraeli

Kontaktní osobou Slavie během pobytu v Izraeli je SLO (supporter liaison officer) Jana Kaufnerová. Na stadionu bude přítomna v sektoru hostů před utkáním, během něj a po jeho skončení, obracejte se na ni v případě nutnosti komunikace s místní pořadatelskou službou a dalšími složkami. Telefonický kontakt je + 420 731 427 459, email jana.kaufnerova@slavia.cz. Pro aktuální informace pro fanoušky sledujte twitterový účet @slavia_SLO, kde v den zápasu najdete všechny potřebné informace a můžete se na účet obracet i s případnými aktuálními dotazy.

Velvyslanectví České republiky sídlí v Tel Avivu na adrese Zeitlin St. 23, kontaktní telefon je +972-3-6918282. Emailová adresa na velvyslanectví je telaviv@embassy.mzv.cz.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články