Slavia zakončí podzim v neděli na Galavečeru 125 let v Obecním domě | SK Slavia Praha
Více

Slavia zakončí podzim v neděli na Galavečeru 125 let v Obecním domě

PRAHA – Slavia zakončí podzimní část sezony Galavečerem v Obecním domě. V neděli 10. prosince se secesní prostory unikátní pražské budovy zahalí do červenobílých barev. A to doslova. Sály Obecního domu zaplní čestní hosté, kteří budou sledovat program věnovaný 125. výročí založení Slavie.
Akce začíná v 18 hodin a přímým přenosem ji odvysílá hlavní mediální partner Česká televize na svém druhém programu.

Slavnostním večerem provede diváky v sále i u televizních obrazovek moderátor a dlouholetý fanoušek Slavie Leoš Mareš. Na Galavečeru budou mimo jiné vyhlášeny Hvězdné jedenáctky (historická a novodobá), které si zvolili fanoušci.

Kromě slávistických legend se na pódiu v Obecním domě představí známé osobnosti z řad slávistických fanoušků jako je profesor Jan Pirk, wimbledonský vítěz Jan Kodeš, wimbledonská vítězka Petra Kvitová, režisér David Ondříček, hudebníci František Ringo Čech s Karlem Vágnerem a další.

Do hlediště usednou desítky bývalých hráčů Slavie několika generací, potomci legend Slavie, vedení klubu, zástupci generálního partnera CEFC a další významní partneři klubu, hráči a realizační tým současného A-mužstva, trenéři mládežnických celků, zástupkyně ženského fotbalu Slavie a další.

Galavečerem v Obecním domě se nejen zakončí podzimní část sezony, ale také oslavy ke 125. výročí založení Slavie. Fotografie z akce a videa přineseme na našem webu a sociálních sítích. 

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články