Slávisté odlétají na herní soustředění | SK Slavia Praha
Více

Slávisté odlétají na herní soustředění

PRAHA - Sešívaní v úterý odpoledne odlétají do Dubaje, kde je čeká herní soustředění. V rámci něj změří síly se čtyřmi zahraničními celky.
Tým trenéra Jindřicha Trpišovského odlétá na soustředění i s novými posilami brankářem Ondřejem Kolářem, obráncem Ondřejem Kúdelou i navrátilcem z hostování útočníkem Stanislavem Teclem. S áčkem zůstává také talentovaný záložník Pavel Bucha. Do Dubaje naopak s týmem neodlétá gólman Jan Laštůvka a aktuálně probíhají jednání o jeho odchodu z klubu.

Slávisty v následujících dnech čekají přípravné duely s kvalitními soupeři. Nejprve se utkají s ruským Zenitem Petrohrad (2. místo v ruské lize), což bude velmi pikantní pro Dannyho, protože právě ze Zenitu do Slavie přišel a dres ruského klubu oblékal několik let. V dalším zápase se Slavia poměří s dánským Brøndby Kodaň (2. místo v dánské lize).

Dále se v Dubaji sešívaní utkají s čínským mistrem Guangzhou Evergrande, jehož trenérem je Ital Fabio Cannavaro. Na závěr soustředění se slávisté střetnou s lídrem ukrajinské ligy - Šachtarem Doněck.

Rozpis přípravných utkání

25. ledna od 16:00 (českého času)
SK Slavia Praha – Zenit Petrohrad, Al Shabab Club Dubai

29. ledna od 13:00
SK Slavia Praha – Brøndby IF, stadion místní FA

31. ledna od 14:00
SK Slavia Praha – Guangzhou Evergrande, Al Shabab Club Dubai

3. února od 13:00
SK Slavia Praha – FK Šachtar Doněck, stadion místní FA



Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články