ONLINE: Sešívaní hrají v Dubaji se Zenitem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Sešívaní hrají v Dubaji se Zenitem

DUBAJ – První přípravné utkání na herním soustředění v Dubaji čeká sešívané od 16:00, Slavia se na stadionu Al Shabab Club utká s ruským velkoklubem Zenitem Petrohrad. Pikantní bude duel především pro Dannyho, který do Slavie zamířil právě do Zenitu.
Stejně jako v posledním přípravném duelu, také proti Zenitu nastoupí v brance Přemysl Kovář. Simon Deli a Jakub Jugas naskočí ve středu obrany, na krajích obrany pak dvojice Jan Bořil – Eduard Sobol. Premiérový start si ve středu zálohy připíše Ondřej Kúdela, kterého doplní Josef Hušbauer a Danny. Pravou stranu zálohy bude mít na starost Ruslan Mingazov, levou stranu záložní řady pak Jaromír Zmrhal. V útoku bude hrát Tomáš Necid.

Kvůli zdravotním problémům se naopak v zápase neobjeví Jan Sýkora a Tomáš Souček, v utkání ještě neuvidíme ani nováčka Ondřeje Koláře.

Sestava: Kovář – Bořil, Deli, Jugas, Sobol – Kúdela – Mingazov, Hušbauer, Danny, Zmrhal – Necid

Náhradníci: Otáhal – Tecl, Bucha, Ngadeu, van Buren, Stoch, Škoda, Frydrych, Hromada, Pokorný


Živý přenos:


Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články