ONLINE: Slavia hraje s Guangzhou Evergrande | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje s Guangzhou Evergrande

DUBAJ – Slavii čeká od 16:00 českého času třetí přípravné utkání na herním soustředění, a to proti čínským mistrům Guangzhou Evergrande. Duel můžete sledovat živě na Slavia TV nebo O2 TV Fotbal.
Slávisté se po utkání se Zenitem Petrohrad a Brøndby Kodaň střetnou s čínským týmem Guangzhou Evergrande, jehož trenérem je Ital Fabio Cannavaro.

Sešívaní jsou pro utkání připraveni všichni, kromě Ruslana Mingazova. Do zápasu vyběhne jedenáctka, která proti Brøndby nastoupila na posledních patnáct minut. Poprvé se pak mezi tyče postaví gólman Ondřej Kolář.

Základní sestava: Kolář – Jugas, Kúdela, Deli, Sýkora – Bořil, Souček, Hušbauer, Zmrhal – Danny – Necid

Utkání můžete sledovat v televizi na O2 TV Free a O2 TV Fotbal. Na internetu pak přes Slavia TV. Zkrácený textový přenos pak na slavia.cz.




Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články