Informace pro fanoušky na derby | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na derby

V sobotu nás čeká 289. derby, kdy na Letnou zamíří přes tisíc slávistů. Pokud jdete Slavii podpořit, přečtěte si důležité informace pro fanoušky k organizaci zápasu.

Vstupenky na utkání

Derby je vyprodáno, na pokladnách na Letné nebudou žádné další lístky v prodeji. Pro Slavii jsou vyčleněny sektory H88, H86 a H85 v horním patře a sektory D91 – D94 ve spodním patře.

Distribuce vstupenek probíhala pro majitele permanentek online, kdy si voucher zakoupený v online prodeji bylo nutné vyměnit za lístek. Do sektoru nebude vpuštěn nikdo, kdo bude mít pouze voucher.

Přístup na stadion

Do sektoru hostů je přístup z ulice U Sparty přes vstup č. 5, kde se všichni nejdříve podrobí bezpečnostní prohlídce a poté projdou přes turnikety.
 
Upozorňujeme fanoušky, kteří mají lístky do
sektoru H88, že vstup do toho sektoru je oproti minulým rokům pouze přes vstup č. 5. U tohoto sektoru budou členové slávistické bezpečnostní služby ve žlutých a oranžových vestách se slávistickým logem.

Stadion se otevírá hodinu a půl před utkáním, tedy v 16 hodin. Přibližně v tuto dobu očekáváme příchod pochodu, který organizují fanoušci.

Bezpečnostní prohlídky

Fanoušci se podrobí bezpečnostní kontrole, při které bude kladen důraz na zákaz vnášení pyrotechniky. Upozorňujeme, že v případě nalezení pyrotechniky nebude dotyčnému umožněn vstup na stadion. Do hlediště zároveň nemusí být vpuštěny podnapilé osoby.

Zároveň upozorňujeme fanoušky na to, že není dovoleno vnášet samolepky a také jakékoliv oblečení či šály s nápisy hanobící našeho soupeře. 

Po zkušenostech z loňského roku upozorňujeme fanoušky, aby při průchodu turniketem přiložili lístek k načtení až poté, co se dotočí turniket za člověkem před nimi, a nedocházelo tak k nutnosti načtení kódu podruhé, protože v tomto případě už kód nebude fungovat.

Doporučujeme všem fanouškům nastudovat si Návštěvní řád Generali arény

Aktuálně

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

Další články