ONLINE: Slavia hostí v Edenu Zlín | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí v Edenu Zlín

Po reprezentační přestávce se od 18:00 utkají svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského v Edenu se Zlínem. Zápas se Zlínem vysílá živě stanice O2 TV Sport.
Kvůli zranění dnes nemůžou nastoupit Simon Deli, Mick van Buren, Jaromír Zmrhal a Muris Mešanovič. Viróza nepustí do utkání Jakuba Hromadu a karetní trest Dannyho.

Naopak po zranění se vrací do základu Jan Sýkora, který nastoupí na levém kraj obrany, nebo Ruslan Mingazov, ten naskočí na pravé straně záložní řady. Během reprezentační pauzy doléčili svá zranění i Milan Škoda a Josef Hušbauer.

Návrat Jana Sýkory na levý kraj obranné řady znamená přesun Jana Bořila zpět na pravou stranu obrany, ve stoperské dvojici poté nastoupí Jakub Jugas a Lukáš Pokorný. Ve středu zálohy budou působit Tomáš Souček a Ondřej Kúdela, které doplní Josef Hušbauer. Na levé straně zálohy bude hrát Miroslav Stoch, v útoku pak kapitán Milan Škoda.

Sestava: Kolář - Bořil, Jugas, Pokorný, Sýkora - Souček, Kúdela - Mingazov, Hušbauer, Stoch - Škoda

Náhradníci: Kovář, Frydrych, Sobol, Ngadeu, Bucha, Tecl, Necid


Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články