Lístky na venkovní utkání s Brnem v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Lístky na venkovní utkání s Brnem v prodeji

V rámci 23. kola HET ligy Slavia odehraje v sobotu 7. dubna od 13 hodin venkovní zápas v Brně. Vstupenky na toto utkání jsou v online prodeji na Ticketportalu od středy 4. dubna do pátku 6. dubna.
Vstupenky do sektorů hostů C a D, které se nacházejí na jižní tribuně, stojí 150 korun. Lístky budou nakonec ve volném prodeji, nebude aplikován adresný ticketing, což byl původní požadavek brněnského klubu. Kapacita sektorů je 531 míst.

Online prodej

Lístky do sektoru jsou v online prodeji od středy 4. dubna, kdy je bude možné zakoupit na ticketportal.cz až do pátku 6. dubna 23:59. Vstupenky je možné si vytisknout jako hometicket anebo vyzvednout na jednom z 946 prodejních míst.

Děti do 160 cm mají vstup na zápas zdarma, musí však mít svůj lístek. Ten získají na pokladně před sektorem po předložení dospělé vstupenky z online prodeje anebo při nákupu lístku přímo na místě. Podmínkou výdeje dětského lístku je přítomnost dítěte při nákupu.

Prodej v den zápasu

V den utkání bude zahájen prodej zbývajících lístků na pokladně u sektoru hostů v 11:30, v tuto dobu se otevře i samotný vstup na stadion. Upozorňujeme fanoušky, že v den utkání bude vstupné 200 korun, doporučujeme tedy všem opatřit si lístky v online prodeji.

Režim vstupu fanoušků na stadion

Upozorňujeme fanoušky, že během přístupu do sektoru hostů mohou být nejdříve zkontrolováni Policií ČR a následně pořadatelskou službou, a až po bezpečnostní kontrole si budou moci koupit lístek na pokladně.

Dle sdělení pořádajícího klubu s odkazem na Návštěvní řád stadionu budou fanoušci Slavie v oblečení v klubových barvách vpuštěni pouze do sektoru hostů a stejně tak budou nasměrováni do sektoru hostů všichni fanoušci Slavie, kteří budou mít lístky do jiných sektorů než do sektoru hostů. Výjimka jsou osoby se ztíženou pohyblivostí a rodiny s velmi malými dětmi, které mohou být vpuštěny i mimo sektor hostů dle uvážení pořadatelské služby.

Další informace k utkání přineseme v pátek.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články