U16: Prvenství z Nizozemska | SK Slavia Praha
Více

U16: Prvenství z Nizozemska

O prodlouženém velikonočním víkendu cestoval tým U16 na turnaj do Nizozemska. Na turnaji neobdržel tým Petra Mikolandy jedinou branku a do Česka dovezl zlaté medaile!
V úvodním duelu turnaje sešívaní branku nevstřelili a s celkem AD Den Haag remizovali 0:0. Ve druhém zápase byl soupeřem švédský tým Västerás SK, ten Slavia porazila jasně 5:0 díky trefám Adama Touly, Lukáše Hroníka, Jakuba Křišťána, Martina Šuberta a Jakuba Štěpničky. Základní skupinu uzavřel tým U16 zápasem s Twente. Také třetí utkání skončilo výhrou 5:0! Tentokrát se Adam Toula prosadil hned dvakrát, další branky přidali František Matys, Jan Kulhavý a Martin Šubert. Ze základní skupiny A tak sešívaní postoupili z prvního místa!

Ve finále byl soupeřem belgický KV Mechelen. Díky zásahům Karla Hrubeše a Martina Douděry Slavia U16 svého soupeře porazila 2:0 a získala první místo!

Výsledky

Skupina A

SK Slavia Praha - AD Den Haag 0:0
SK Slavia Praha - Västerás SK 5:0 (2:0)
Branky:
Toula, Hroník, Křišťan, Štěpnička, Šubert
SK Slavia Praha - FC Twente 5:0 (0:0)
Branky:
2x Toula, Matys, Kulhavý, Šubert

Finále

SK Slavia Praha - KV Mechelen 2:0 (0:0)
Branky:
Hrubeš, Douděra 

Hned šest hráčů se dostalo do nominace českého národního týmu U16 na Turnaj čtyř zemí v Rumunsku, kde kromě domácího celku změří Česko síly s Nizozemskem a Polskem. Nominováni byli Jan Sirotník, David Štětka, Jakub Křišťán, Lukáš Hroník, Martin Douděra a Adam Toula.

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články