Informace pro fanoušky do Brna | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Brna

Slavia ve 23. kole jede k venkovnímu zápasu do Brna. Na stadion Srbská míří početná skupina slávistů, pokud také jedete Slavii podpořit, přečtěte si detailní informace k utkání pro fanoušky.

Příjezd na stadion

Pokud pojedete autem, tak bohužel v okolí stadionu Srbská nejsou žádné větší parkovací plochy. Auto je tedy potřeba zaparkovat na volných místech v okolí. Upozorňujeme fanoušky, že vzhledem k uzavírkám dálnice D1 hrozí kolony, nechte si časovou rezervu.

Pokud pojedete vlakem, budou na stanici Brno – hlavní nádraží přistaveny autobusy, které odvezou fanoušky přímo ke stadionu. Po skončení utkání budou autobusy k dispozici před sektorem hostů pro transport zpět na zastávku Brno – hlavní nádraží.

Prodej vstupenek

Vstupenky do sektorů hostů C a D, které se nacházejí na jižní tribuně, stojí do pátku 150 korun. Lístky jsou ve volném prodeji, kapacita sektorů je 531 míst.

Online prodej

Lístky do sektoru jsou v online prodeji, kdy je bude možné zakoupit na ticketportal.cz až do pátku 6. dubna 23:59. Vstupenky je možné si vytisknout jako hometicket anebo vyzvednout na jednom z 946 prodejních míst. Upozorňujeme, že vstupenku je potřeba mít vytištěnou, nestačí ji mít v telefonu.

Děti do 160 cm mají vstup na zápas zdarma, musí však mít svůj lístek. Ten získají na pokladně před sektorem po předložení dospělé vstupenky z online prodeje anebo při nákupu lístku přímo na místě. Podmínkou výdeje dětského lístku je přítomnost dítěte při nákupu.

Prodej v den zápasu

V den utkání bude zahájen prodej zbývajících lístků na pokladně u sektoru hostů v 11:30, v tuto dobu se otevře i samotný vstup na stadion. Upozorňujeme fanoušky, že v den utkání bude vstupné 200 korun, doporučujeme tedy všem opatřit si lístky v online prodeji.

Režim vstupu fanoušků na stadion

Přístup do sektoru hostů je garážový dvorem z ulice Červinkova. Upozorňujeme fanoušky, že během přístupu do sektoru hostů mohou být nejdříve zkontrolováni Policií ČR a následně pořadatelskou službou, a až po bezpečnostní kontrole si budou moci koupit lístek na pokladně.

Při bezpečnostních kontrolách budou prováděny namátkové dechové kontroly na alkohol.

Dle sdělení pořádajícího klubu s odkazem na Návštěvní řád stadionu budou fanoušci Slavie v oblečení v klubových barvách vpuštěni pouze do sektoru hostů a stejně tak budou nasměrováni do sektoru hostů všichni fanoušci Slavie, kteří budou mít lístky do jiných sektorů než do sektoru hostů. Výjimka jsou osoby se ztíženou pohyblivostí a rodiny s velmi malými dětmi, které mohou být vpuštěny i mimo sektor hostů dle uvážení pořadatelské služby.

Před sektorem hostů a v jeho prostorách bude i pořadatelská služba Slavie v oranžových a žlutých vestách s logem Slavie. Stejně tak bude před zápasem před sektorem a během utkání přímo v sektoru k dispozici SLO Slavie, v případě jakýchkoliv problémů se můžete obracet právě na SLO anebo na slávistickou pořadatelskou službu.

Slavia na klubové úrovni vedla s domácím Brnem obsáhlou výměnu informací, kdy jsme v daném čase dosáhli z pohledu hostujícího klubu, jenž ale nemá mnoho nástrojů měnit a korigovat politiku přístupu k fanouškům, neutrální roviny, kdy jsme na počátku odmítli zjevně diskriminační přístup. Ten spočíval v zavedení adresného ticketingu pro sektor hostů a vyšší cenu za vstupenky, než byla pro ostatní sektory.

Jsme si vědomi, že nastavená opatření mají velmi daleko ke standardní úrovni pravidel pro fanoušky hostů, jaká jsou např. nastavena v Edenu pro fanoušky našich soupeřů. O to více ale apelujeme na fanoušky, aby sami svým chováním a jednáním nezavdali příčinu k zákroku security či brněnské policie a prezentovali se skvělou podporou týmu, kterou hráči takřka po každém utkání velmi oceňují, a rovněž slušným chováním a respektem. Právě proto, s vědomím ne zcela standardní situace, za pořadatelského souhlasu Zbrojovky Brno a k finanční tíži Slavie, vysíláme 8 stewardů ve slávistických vestách.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články