Přehledně: Slávisté na hostování | SK Slavia Praha
Více

Přehledně: Slávisté na hostování

Matěj Chaluš hostující v Mladé Boleslavi byl se svým celkem blízko výhře, Jablonec však dokázal v závěru srovnat. Daniel Trubač byl s Teplicemi veselejší, Liberec porazil 2:1.

HET liga

Matěj Chaluš (Mladá Boleslav) - Matěj Chaluš se ve středu obrany Mladé Boleslavi postavil proti v dobré formě hrajícímu Jablonci. Středočeský celek ztratil výhru v 87. minutě, kdy Jablonec srovnal na konečných 1:1.

Daniel Trubač (Teplice) - Uplynulé kolo nabídlo souboj dvou severočeských celků. Daniel Trubač naskočil v základní sestavě a odehrál 55 minut. Teplice vývoj utkání v Liberci otočily a odvezly si tři body za výhru 2:1.

Fotbalová národní liga

Jan Kuchta (Viktoria Žižkov) - Za žižkovský celek odehrál proti Frýdku-Místku celé utkání, zápas ale skončil pro pražany prohrou 1:2.

Václav Pardubský (Viktoria Žižkov) - Také krajní obránce si připsal proti Frýdku-Místku celých 90 minut.

Marcel Čermák (Viktoria Žižkov) - Do duelu s Frýdkem přišel v 58. minutě.

Petar Musa (Viktoria Žižkov) - Jako střídající hráč přišel do utkání v 61. minutě, za svůj zákrok v 74. minutě však viděl červenou kartu.

Olivier Kingue (Ústí nad Labem) - Proti Třinci odehrál na pozici stopera celé utkání, jeho celek bral z duelu bod za remízu 1:1.

Patrik Gilián (Ústí nad Labem) - Naskočil proti Třinci v základní sestavě, ve 29. minutě byl ale střídán.

Daniel Souček (Táborsko) - Táborsko přivítalo na domácí půdě Vítkovice. Tým Daniela Součka, který odehrál celý zápas, vybojoval těsnou výhru 1:0.

Zdeněk Linhart (Táborsko) - Do zápasu přišel jako střídající hráč v 74. minutě.

Česká fotbalová liga

Miroslav Routek (Dobrovice) - Dobrovici se domácí utkání proti Brozanům nepovedlo, tři body za vítězství 1:0 brali hosté. Miroslav Routek odehrál celý zápas.

Do utkání nezasáhli Marko Alvir (Domžale), Kristijan Trapanovski (Prešov), Martin Berkovec (Karviná), Vojtěch Mareš (Viktoria Žižkov), Ondřej Žežulka a Lukáš Soukup (Olympia).

Bývalí hráči Slavie

Marek Suchý (Basilej) – V utkání v Luganu byl ve 22. minutě vyloučen. Basilej i tak získala tři body díky výhře 1:0.

Jiří Pavlenka (Brémy)
– Zápas na půdě Hannoveru skončil výhrou domácího celku 2:1. Jiří Pavlenka jako tradičně chytal celé utkání.

Antonín Barák (Udinese)
– V zápasech proti Fiorentině a Laziu odehrál Antonín Barák stoprocentní porci minut, zápasy ale skončily prohrou Udinese 0:2 a 1:2.

Jakub Jankto (Udinese) – Proti Fiorentině odehrál poločas, s Laziem pak celý duel.

Michael Lüftner (FC Kodaň) – Kodaň sice vedla na hřišti Midtjyllandu 2:0, domácí ale vývoj utkání otočili a po dramatickém obratu berou tři body. Michael Lüftner odehrál celý zápas.



Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články