Informace pro fanoušky k zápasu s Karvinou | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky k zápasu s Karvinou

Přijďte podpořit Slavii v dalším boji o důležité tři body! V pátek 13. dubna přivítají fotbalisté Slavie doma v Edenu Karvinou. Zápas začíná v 18 hodin. Brány stadionu se otevírají hodinu a půl před výkopem.

Vstupenky



  • Využít můžete předprodeje a vstupenky si zakoupit přes online prodej Ticketportalu, kdy si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů. 

  • Vstupenky si můžete samozřejmě koupit i přímo na stadionu na pokladnách u vstupu číslo 4 během jejich otevírací doby. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP. 

  • V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 hodin do konce prvního poločasu. Vstupenky je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 16 hodin až do začátku zápasu.

  • Brány stadionu se otevírají v 16:30 hodin. 

Pozor na omezení kvůli rekonstrukci Vršovické


  • Řidiči pozor! Rekonstrukce se na jaře nevyhnuly ani ulici Vršovická. Opravy vozovky způsobily omezení vjezdu a výjezdu z parkoviště v NC Eden naproti stadionu. V den zápasu bude zcela uzavřen vjezd do NC Eden z ulic Vršovická a Kodaňská. Vjezd do nákupního centra bude možný jen z ulice U Slavie. Výjezd z NC Eden bude možný pouze jedním „vjezdovým“ pruhem. S dopravou na zápas proto počítejte s větší časovou rezervou! V souvislosti s tímto omezením a se zvýšeným počtem řidičů jedoucích mimo Prahu na víkend se mohou tvořit v okolí stadionu kolony! 

  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 150 korun a zakoupit si ho můžete předem na stránkách Ticketportalu zde

Zápasový magazín


  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas, ve kterém najdete velký rozhovor se Stanislavem Teclem. Nebudou chybět informace o připravovaném náboru a rozhovor s vedoucím projektu Slávistické školičky Filipem Jeřábkem. Těšit se můžete i na plakát Stanislava Tecla, který dal v Brně padesátý ligový gól ve své kariéře. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách. 


Předzápasový program


  • O poločasové přestávce si mohou vybraní soutěžící vyzkoušet kop na bránu, kopat se bude o půjčení auta na víkend nebo na měsíc. Více informací o soutěži získají zájemci od hostesek v ochozech stadionu. 

  • Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky na semifinálový zápas MOL Cupu s Mladou Boleslaví. Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

  • V sektorech 225 a 226 Rodiče a děti si mohou malí slávisté zahrát slávistické pexeso, vítězové jednotlivých her získají slávistické náramky. Nebude chybět tradiční malování na obličej nebo zdobení slávistickým tetováním. 

Občerstvení


  • I na zápase s Karvinou budou mít fanoušci možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky a posezení budou umístěny u vstupu na stadion číslo 2. Stánky s pivem budou umístěny také u vstupu číslo 1. Na utkání se bude čepovat alkoholické pivo. K většímu komfortu fanoušků na východní tribuně by mělo přispět i posílení občerstvení u sektorů 117 a 118. 

Novinky ve Fanshopu


  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu můžete vybírat z celé škály novinek z jarní kolekce. Nechybí nová trička, mikiny, šály a spousta dalších suvenýrů a doplňků. Potěšíme všechny slávisty i slávistky od těch nejmenších až po dospělé! Kolekci během dubna navíc doplní také zbrusu nová edice kšiltovek, snapbacků a hrnků. Pokud do Fanshopu nestihnete zavítat před zápasem, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi severní a západní tribunou.

Vstupenky na další zápasy Slavie


  • Na pokladnách předprodeje u vstupu číslo 4 si můžete zakoupit vstupenky i na další domácí zápasy Slavie. V prodeji jsou vstupenky na semifinále MOL Cupu s Mladou Boleslaví (úterý 17. dubna od 20 hodin) a na venkovní zápas Slavie v Liberci (neděle 22. dubna od 18 hodin). 


Zápas Slavie s Karvinou začíná v 18 hodin. Přímým přenosem ho také bude vysílat ČT Sport. 

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články