ONLINE: Slavia hraje v Edenu s Karvinou | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje v Edenu s Karvinou

Od 18:00 hrají sešívaní v Edenu s Karvinou. Do sestavy Slavie se vrací Ondřej Kúdela, který nahradí vykartovaného Ngadeua.
To je jediná změna v sestavě, kterou trenér Trpišovský udělal oproti utkání v Brně. Michael Ngadeu dostal v minulém kole čtvrtou žlutou kartu, proto muselo dojít ke změně v obraně.

Stoperskou dvojici tak vytvoří s Jakubem Jugasem Ondřej Kúdela. Na krajích obrany nastoupí Michal Frydrych a Eduard Sobol. Na levé straně zálohy se opět představí Jan Bořil, kterého doplní ve středové formaci Stoch, Hušbauer, Souček a Hromada. Na hrotu bude operovat nejlepší střelec Slavie Milan Škoda.

Zdravotní problémy do dnešního zápasu nepustí Murise Mešanoviče, Micka van Burena, Ruslana Mingazova, Simona Deliho a Jaromíra Zmrhala.

Sestava Slavie: Kolář – Frydrych, Jugas, Kúdela, Sobol – Souček – Stoch, Hromada, Hušbauer, Bořil – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Flo, Sýkora, Danny, Tecl, Necid, Pokorný

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články