Informace pro fanoušky do Liberce | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Liberce

Slavii v neděli 22. dubna od 18 hodin čeká důležitý zápas s Libercem, na který míří stovky fanoušků. Pokud také jedete Slavii podpořit, přečtěte si podrobné informace k utkání pro fanoušky. Pokud se budete pohybovat po městě, upozorňujeme, že v Liberci je zákaz konzumace alkoholu ve veřejných prostorách mimo restaurace a zahrádky.

Prodej vstupenek

Pro fanoušky Slavie jsou kromě sektorů „vlajkonoši hosté“ a "západní tribuna sektor F", do nichž se prodávaly lístky na pokladnách v Edenu, v online prodeji sektory západní tribuny C, D a E. Tyto sektory jsou určeny pouze pro fanoušky Slavie a doporučujeme koupi lístků právě do těchto sektorů. Cena vstupenky je 150 korun.  

Lístky si můžete koupit i na prodejních místech Ticketportalu, zajistěte si je dopředu, ať se vyhnete frontám na pokladně.

V den utkání budou na pokladnách u cyklostezky za západní tribunou v prodeji zbylé vstupenky do sektorů "vlajkonoši hosté a "západní tribuna sektor F" a zbývajících sektorů západní tribuny. Pokladny budou otevřené od 15 hodin.

Pohyb po Liberci a pochod

Upozorňujeme fanoušky, že v Liberci je zákaz konzumace alkoholu na veřejných prostranstvích, s výjimkou restauračních zahrádek.

Na 15 hodin je naplánovaný sraz slávistického pochodu, který pořádají fanoušci Tribuny Sever, na Benešově náměstí. Příchod pochodu na stadion je předpokládaný v 16:15 - 16:30, pokud tedy nepůjdete pochodem, přijďte na stadion před příchodem pochodu, ať se vyhnete frontám u vstupů.

Parkování v Liberci

Auta

Pokud pojedete rovnou na stadion, využijte parkoviště u cyklostezky za západní tribunou.Přijeďte co nejdříve, kapacita parkoviště je omezena. Po naplnění kapacity tohoto parkoviště je možné parkovat v přilehlých ulicích na volných místech anebo využít parkovací plochy před prodejnami Kaufland, Penny, OBI a Lidl v Pavlovicích. Od tohoto parkoviště je vzdálenost na stadion zhruba kilometr, nejlepší cesta je ulicí Norská, kterou se dostanete až na parkoviště před západní tribunou.

Příchod na stadion

Na západní tribunu i do sektoru vlajkonoši hosté je příchod po cyklostezce od ulice Sokolská. Od hlavního vchodu z ulice Na Hradbách (směrem od Dopravního hřiště) se na západní tribunu nedostanete a budete muset obcházet celý stadion. Po zápase budou fanoušci Slavie ze západní tribuny vypouštěni jen zpět směrem na cyklostezku k ulici Sokolská. 

Vzhledem k předpokládanému vysokému počtu našich fanoušků na západní tribuně žádáme všechny, aby na stadion přišli co nejdřív. Brány otevírají v 16 hodin, buďte u stadionu brzo, ať bez problému zaparkujete a dostanete se do hlediště včas. 

Fanoušci Slavie, kteří budou mít vstupenky na západní tribunu a do sektoru vlajkonoši hosté, mohou jít jak vstupem č. 7, tak i vstupem č. 8.

Bezpečnostní kontroly

Bezpečnostní prohlídky bude provádět slávistická bezpečnostní služba, upozorňujeme fanoušky, že budou při vstupu do sektoru prováděny důkladné kontroly na požití alkoholu, návykových látek a vnášení pyrotechniky. Zapálení pyrotechniky v hledišti řeší hasiči, pokuty jsou od 2 000 do 20 000 Kč podle druhu pyrotechniky.

Osoby, které nějakým způsobem poruší platný Návštěvní řád FC Slovan Liberec, nebudou vpuštěny na stadion nebo budou případně vyvedeny ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného.

Na věšení klubových vlajek je k dispozici předem určené místo v horní a dolní části sektoru. Na jiných místech není možné z bezpečnostních důvodů vlajky věšet.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články