Přehledně: Slávisté na hostování | SK Slavia Praha
Více

Přehledně: Slávisté na hostování

Tentokrát Matěj Chaluš ani Daniel Trubač do ligového zápasu svého týmu nezasáhli. Jasmin Ščuk se podílel gólem na výhře 6:1 nad Manisasporem. Viktoria Žižkov s několika slávisty pak otočila vývoj duelu v Sokolově.

Slovenská liga

Kristijan Trapanovski (Prešov) - V pětigólové přestřelce na hřišti Nitry zasáhl do posledních dvanácti minut. Jeho tým prohrál 2:3.

TFF 1. Lig (2. turecká liga)

Jasmin Ščuk (Erzurum BB) - Bosenský záložník odehrál ve středu pole celý zápas, k vysoké výhře 6:1 nad Manisasporem navíc přispěl gólem.

Fotbalová národní liga

Jan Kuchta (Viktoria Žižkov) - V Sokolově nastoupil na hrotu útoku od první minuty, v 56. minutě byl střídán. Žižkovská Viktorka dovezla ze západu Čech cenné tři body.

Vojtěch Mareš (Viktoria Žižkov) - Do hry přišel v 78. minutě, za dvě minuty později vstřelila Viktoria Žižkov vítěznou trefu na 2:1.

Marcel Čermák (Viktoria Žiřkov) - Na půdě Baníku Sokolov odehrál celý zápas a přispěl k výhře svého týmu.

Olivier Kingue (Ústí nad Labem) - Šest branek padlo v zápase Ústí nad Labem s Táborskem. Stoper Olivier Kinguer odehrál celé střetnutí.

Daniel Souček (Táborsko) - V divokém utkání Ústí s Táborskem měli sešívaní své zastoupení i na straně hostů. Daniel Souček odehrál za Táborsko celých 90 minut.

Ondřej Žežulka (Olympia Praha) - V zápase s o postup bojující Příbramí odehrál první poločas. Duel skončil remízou 2:2.

ČFL

Miroslav Routek (Dobrovice) - Při jednoznačné výhře 4:0 nad Nymburkem pobyl Miroslav Routek na hřišti celých 90 minut.

Matěj Chaluš, Daniel Trubač, Marko Alvir, Martin Berkovec, Václav Pardubský, Petar Musa, Patrik Gilián, Zdeněk Linhart a Lukáš Soukup do utkání nezasáhli.

Bývalí hráči Slavie

Marek Suchý (Basilej) – Vrátil se do hry po trestu za červenou kartu. Proti Lausanne odehrál celý zápas, jeho tým v nastavení vydřel výhru 2:1.

Jiří Pavlenka (Brémy) – Proti RB Lipsko si připsal několik fantastických zákroků a pomohl k remíze 1:1.

Antonín Barák (Udinese) – Na hřišti Cagliari asistoval v 10. minutě u vedoucího gólu, domácí ale zápas otočili a zvítězili. Antonín Barák odehrál celý zápas.

Jakub Jankto (Udinese) – Proti Cagliari nastoupil do hry na posledních 33 minut.

Michael Lüftner (FC Kodaň) – Kodaňské derby na půdě Bröndby zvládli lépe domácí a zvítězili 2:1. Michael Lütftner odehrál za FC Kodaň celý zápas.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články