Přehledně: Slávisté na hostování | SK Slavia Praha
Více

Přehledně: Slávisté na hostování

Trojice mladých hráčů naskočila v dresu Viktorie Žižkov do zápasu druhé ligy proti Pardubicím, v duelu pod žižkovským vysílačem ale zvítězili hosté z města perníku.

HET liga

Daniel Trubač (Teplice) - Severočeši si odvezli z Karviné bod za remízu 1:1, Daniel Trubač přišel do hry v 58. minutě.

TFF 1. Lig (2. turecká liga)

Jasmin Ščuk (Erzurum BB) - Třetí výhru v řadě si připsal tým Jasmina Ščuka, také tentokrát odehrál bosenský záložník celé utkání, Erzurum BB porazil tým Adana Demirspor 3:2.

Fotbalová národní liga

Vojtěch Mareš (Viktoria Žižkov) - Mladý stoper odehrál proti Pardubicím celý duel, hosté z východu Čech ale odjeli z Prahy se třemi body za výhru 1:0.

Marcel Čermák (Viktoria Žižkov) - Také střední záložník Marcel Čermák odehrál proti Pardubicím celé utkání, k bodovému zisku to ovšem nevedlo.

Jan Kuchta (Viktoria Žižkov) - Hned ve druhé minutě byl faulován v pokutovém území, rozhodčí ale penaltu nenařídil. Měl další příležitosti, které ale gólem neskončily.

Daniel Souček (Táborsko) - V domácím utkání proti Znojmu nastoupil v základní sestavě, ve 23. minutě ale vystřídal. Táborsko podlehlo Znojmu 0:1.

Zdeněk Linhart (Táborsko) - Přišel do zápasu v 72. minutě, ani on však prohře Táborska nezabránil.

ČFL

Miroslav Routek (Dobrovice) - Utkání v Převýšově skončilo těsnou výhrou domácích 1:0, Miroslav Routek odehrál za hostující Dobrovici celý duel.

Matěj Chaluš, Marko Alavir, Kristijan Trapanovski, Martin Berkovec, Olivier Kingue, Patrik Gilián, Petar Musa, Václav Pardubský, Ondřej Žežulka a Lukáš Soukup do utkání nezasáhli.

Bývalí hráči Slavie

Marek Suchý (Basilej) – Další ligový duel švýcarské ligy odehrál Marek Suchý celý, jeho Basilej a remizovala v Sionu 2:2.

Jiří Pavlenka (Brémy)
– I přes enormní snahu jeho tým prohrál 0:2 ve Stuttgartu.

Antonín Barák (Udinese) – Udinese doma prohrálo s Crotone 1:2 a je nebezpečně blízko sestupovému pásmu. Antonín Barák odehrál celý zápas. Udinese kvůli změnám vyměnilo trenéra.

Jakub Jankto (Udinese) – Proti Crotone odehrál 29 minut, ani jeho snaha k další trefě nevedla.

Michael Lüftner (FC Kodaň) – V domácím zápase s Horsene do utkání nenastoupil.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články