ONLINE: Poslední kolo je tu! | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Poslední kolo je tu!

Sešívané čeká poslední zápas sezony 2017/2018! Slávisté se od 16:00 představí v Teplicích, kde budou bojovat o udržení druhé ligové příčky.

Trenér Trpišovský vyšle do utkání téměř stejnou sestavu jako v předcházejících třech duelech, na hrotu ale tentokrát Stanislava Tecla nahradí kapitán Milan Škoda.

I marodka zůstává stejná jako v posledních utkáních, rozšířil ji pouze Danny, který na tréninku utrpěl zranění lýtka. Místo něj tak na lavičce začíná Pavel Bucha.

Sešívaní jsou před 30. kolem na druhém místě tabulky a pokud Teplicích minimálně remizují, nemusí se ohlížet na ostatní výsledky a zajistí si účast ve třetím předkole Ligy mistrů.

Sestava Slavie: Kolář – Frydrych, Jugas, Ngadeu, Bořil – Souček – Stoch, Hušbauer, Sýkora, Zmrhal – Škoda

Lavička: Kovář, Bucha, Kúdela, Tecl, Hromada, Necid, Pokorný

Sledujte online reportáž z utkání na slavia.cz.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články