SLAVIA TV: Tvrdá dřina začala naplno! | SK Slavia Praha
Více

SLAVIA TV: Tvrdá dřina začala naplno!

Sešívaní se po téměř třítýdenní dovolené opět pustili do tvrdé tréninkové práce. V rakouském Aigenu našli ideální podmínky pro kondiční soustředění.

Kádr v Rakousku zatím není kompletní, v neděli večer se čeká příjezd českých reprezentantů a Jasmina Ščuka, během pondělí a úterý pak dorazí Per-Egil Flo a Michael Ngadeu.

Zázemí našli sešívaní v Hotelu Almesberger v městečku Aigeu, na tréninky dojíždí do nedalekého Oeppingu, kde mají k dispozici dvě hřiště. Na hotelu je kromě prostorných pokojů, dobré stravy k dispozici výborná regenerace s vnitřními i venkovními bazény.

Slávisty čeká v Aigenu týdenní dřina s minimem volna. Domu se slávisté vydají na konci týdne, kdy je v Chotěboři čeká exhibiční utkání.

Podívejte se na reportáž Slavia TV přímo z Aigenu:



Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články