Slavia TV: Zranění hráči se zapojují do tréninku | SK Slavia Praha
Více

Slavia TV: Zranění hráči se zapojují do tréninku

Na konci minulé sezony trápily řadu slávistů zdravotní problémy. Nyní však víceméně všichni trénují s týmem, i když někteří potřebují úlevy.

V závěru sezony sice Jaromír Zmrhal nastupoval pravidelně, ale po sezoně potřeboval doléčit zranění, proto se omluvil z reprezentačního srazu. „Měl jsme dlouhodobé problémy s kolenem, proto jsem se omluvil, abych měl čas to doléčit konzervativně. Vyhodnotili jsme si, že to nechceme řešit operací. Nechtěl jsem, aby došlo k obnovení zranění, proto byla delší rekonvalescence a práce s fyzioterapeuty,“ uvedl ke zranění slávistický odchovanec Jaromír Zmrhal.

„Nyní už se pomalu zapojuji do tréninku s týmem, i když mám ještě určité úlevy. Věřím, že každým dnem se to bude zlepšovat a trápení s kolenem už se zbavím,“ dodal křídelní hráč. Na marodce je také Muris Mešanovič, který se vrací po dlouhodobém zranění. Během tohoto týdne přinese Slavia TV obsáhlou reportáž s bosenským útočníkem o jeho návratu.

Podívejte se v reportáži Slavia TV, jak jsou na tom po zranění Simon Deli a Mick van Buren:

Ve fotogalerii najdete momentky z pondělního dopoledního tréninku na hřišti.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články