Fanoušci a Slavia společně tvoří obří vlajku! | SK Slavia Praha
Více

Fanoušci a Slavia společně tvoří obří vlajku!

Strahovský stadión ozdobí obří vlajka, podrobnosti píše návštěvník našich stránek Navar.
Během posledních domácích zápasů s Leotarem Trebinje a Zlínem probíhala na Strahově mezi fanoušky sbírka na gigantickou vlajku Slavie, která má pomoci vytvořit nezapomenutelnou atmosféru při zapase roku se Celtou Vigo a později při všech důležitých střetnutích. Fanoušci mezi sebou vybrali 3 360, 80 Kč. Pozadu nezůstala ani Slavia, která přispěla deseti tisíci korunami. Celková částka, kterou se podařilo na vlajku shromáždit, tak dosahuje výše 13 360, 80 Kč. Vlajku vyrobí oficiální výrobce suvenýrů Slavie, firma Calcio. Vlajka, která bude mít rozměry 5 metru na šířku a 10 metrů na délku, získá podobu obrovského dresu! Její cena se vyšplhala na 13 tisíc korun, zbylých 360,80 Kč bude věnováno na nákup nafukovacích balónku v barvách Slavie. Ty se budou rozdávat před zápasem se Celtou Vigo. Nezbývá mi tedy nic jiného, než všem fanouškům, kteří přispěli, a Slavii Praha poděkovat. Doufám, ze naše spolupráce bude v tomto duchu pokračovat i nadále.

Tomáš Syrovátka, alias Navar

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články