2. kolo MOL Cupu ONLINE: Slavia hraje v Novém Bydžově | SK Slavia Praha
Více

2. kolo MOL Cupu ONLINE: Slavia hraje v Novém Bydžově

PRAHA/NOVÝ BYDŽOV - Slavia se od 17:30 představí v Novém Bydžově v rámci 2. kola domácího MOL Cupu.
V brance Slavie dostává letos poprvé šanci Karel Hrubeš, do obrany se vrací Jiří Bílek. Simon Deli tentokrát bude připraven na lavičce. Zraněného Tomáše Jablonského nahradí vlevo Martin Dostál.

V záloze se letos poprvé představí Josef Bazal, který bude operovat před letos tradiční dvojicí Hrubý - Souček. Na křídlech budou hrát Zmrhal a Štohanzl. Útočníkem je Radek Voltr, který se tak pokusí nahradit reprezentanta Milana Škodu, který dostal volno. Kvůli lehkému zranění nemohli k utkání odcestovat Karel Piták, Michal Švec, Tomáš Jablonský a Levan Kenia.

Union Nový Bydžov hraje ČFL. Se sedmi body a záporným skóre ze čtyř zápasů se nachází na sedmém místě dvacetičlenné tabulky. V 1. kole MOL Cupu vyřadil Nový Bydžov Vysoké Mýto výsledkem 3:0. Trenérem dnešního soupeře Slavie je Pavel Medynský.

Sestava Slavie: Hrubeš - Mikula, Latka, Bílek, Dostál - Hrubý, Souček - Štohanzl, Bazal, Zmrhal - Voltr

Lavička náhradníků: Berkovec, Veselý, Vukadinovič, Diop, Deli, Červenka

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články