Béčko zvítězilo nad Letohradem | SK Slavia Praha
Více

Béčko zvítězilo nad Letohradem

Ve třiadvacátém kole ČFL porazila slávistická juniorka Letohrad 1:0 a do tabulky si připsala tři body. Další zápas čeká rezervu již ve středu, kdy se v duelu o druhou příčku střetne v domácím prostředí s Náchodem...
Ve třiadvacátém kole ČFL porazila slávistická juniorka Letohrad 1:0 a do tabulky si připsala tři body. Další zápas čeká rezervu již ve středu, kdy se v duelu o druhou příčku střetne v domácím prostředí s Náchodem.

Slávisté byli po celé utkání herně lepší a zápas měli pod kontrolou. Nedařilo se nám však řešit předfinální situace a prosadit se do pokutového území. O nejtěsnější výhře 1:0 pro Slavii rozhodla 70. minuta. Po faulu na Matěje Krajčíka jsme zahrávali přímý kop z dvaceti metrů. K míči se postavil Tomáš Hrdlička a krásnou střelou vymetl šibenici.

„S body jsem maximálně spokojen. Prvotní ale je, že jsem spokojen s hrou asi tak do třiceti metrů od vápna. Už to bylo o fotbale, ne o splašeném pobíhání,“ uvedl trenér Pavel Trávník.

Slavia B – Letohrad 1:0 (0:0)
Branka: 70. Hrdlička
Sestava Slavie: Kozáčik – Neno (89. Budějský), Chleboun, Mar. Zachariáš, Balík, - Krajčík 81. Dubský), Švec, Vondráček, Hrdlička – Hašler, Emmerling (65. Stejskal)

Tabulku ČFL zobrazíte kliknutím zde.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články