Výsledkový servis dorostu | SK Slavia Praha
Více

Výsledkový servis dorostu

Baník Ostrava - Slavia „A“ dorost 0:1 (0:1),ČPP liga SD, sobota 17.4.04
Branka Slavie: Strelka
Sestava Slavie: Jakub Diviš (10. Michal Toma) – Tomáš Vincenc, Jiří Studík, Daniel Vilhelm, Jan Bauer – Martin Kubec, Pavel Eliáš, Jaroslav Starý, Danilo Da Silva (65. Josef Marc) – Radek Dejmek, Jaroslav Strelka
Nejlepší hráči: Dejmek, Toma, Bauer, Studík

Do utkání jsme vstoupili velmi nešťastně, když jsme hned úvodu přišli o zraněného brankáře Diviše. Na jeho místo nastoupil Toma, jenž se rychle oklepal a odchytal velmi slušný zápas. Hráli jsme proti dobře kombinačně a individuálně vybavenému mužstvu, které bylo nebezpečné především v první půli díky rychlým sklepávkám. Do brankových příležitostí jsme se ale dostávali častěji my a nádhernou akcí se ujali vedení 1:0. Da Silva vysunul Dejmka a ten nezištnou přihrávkou vybídl ke skórování do otevřené branky Strelku.
Po přestávce se Baník tlačil dopředu, nedokázal se však prosadit přes naší zabezpečenou obranu. My jsme vyráželi do nebezpečných protiútoků, řešili jsme je ovšem zbrkle a k dosáhnutí další branky nám chyběl klid v koncovce.

Slavia „B“ dorost – SK Kladno 2:0 (1:0), ČLSD, neděle 18.4.2004
Branky Slavie: Brtna, Held
Sestava Slavie: Michal Puš – Lukáš Kindel, Petr Tlustý, Michal Vávra, Tomáš Marc (90.Marek Vojtěch) – Michal Held, Tomáš Proskočil (70. Bohdan Subota), Michal Kočí, Roman Švamberg (72. Martin Prikner) – Karel Zelinka, Tomáš Brtna (88. Jindřich Pavlů)
Nejlepší hráči: Tlustý, Švamberg, Kindel

Po dvou prohrách jsme potřebovali zlomit psychický blok. Odhodlání zvítězit bylo veliké už před zápasem.

Během první půle jsme si vytvořili tlak, který jsme korunovali ve 38.minutě gólem. Zelinka výborně zakryl míč, sklepl na Brtnu a ten nádhernou střelou z dvaceti metrů vstřelil úvodní branku střetnutí. Zbytek poločasu jsme dohrávali ve velkém tlaku na polovině soupeře.
Po deseti minutách druhé půle zahodilo každé z mužstev jednu šanci. Slávista Švamberg nedal do prázdné branky. Hned na to hasil nebezpečí u naší branky na poslední chvíli náš obránce Vávra. Vítězství jsme pojistili dvacet minut před koncem. Kindel nádherně uvolnil Helda, jenž prostřelil gólmana Kladna a uzavřel skóre zápasu na 2:0.

Baník Ostrava –Slavia „C“ dor. 2:1 (1:1),ČPP liga MD,sobota 17.4.04
Branka Slavie: Dvořák
Sestava Slavie: Michal Toma – Adam Rožánek, Radek Dejmek, Marek Suchý, Martin Hladík – Zdeněk Zahálka (63. Ondřej Vrzal), Jakub Vagrčka, Jiří Valenta, Tomáš Jablonský, Jiří Hausner (35. Lukáš Dvořák), Milan Černý
Nejlepší hráči: Černý, Dvořák

Oboustranně rychlý, kombinační zápas mužstev z čela tabulky se šťastnějším koncem pro domácí. Z našeho pohledu poučné utkání s dobře organizovaným a kvalitním soupeřem.

Už po čtyřech minutách jsme prohrávali. Po přímém kope zleva jsme nepokryli nabíhajícího hráče domácích, který přízemní střelou k tyči překonal našeho gólmana. Do konce poločasu se nám však podařilo vyrovnat. Po levé straně pronikl Jablonský, zpětně přihřál Hladíkovi, jenž prudkým centrem za obranu našel střídajícího Dvořáka. Slávista Dvořák přesnou hlavičkou do levého horního rohu branky srovnal na 1:1.
Po přestávce se šance střídaly na obou stranách. Vítězství nakonec na svou stranu urvali šťastným gólem hráči Baníku. Ve vlastním pokutovém území nastřelil Rožánek do břicha Dejmka a míč se odrazil až do naší branky. Podobná situace byla k vidění i na druhé straně, domácí ale neměli tolik smůly.

Slavia „D“ dorost – SK Kladno 8:1 (2:0), ČLMD, neděle 18.4.2004
Branky Slavie: 2 Kroupa, 2 Petrovič, Sobíšek, Dočkal, Zukal, Uhlíř
Sestava Slavie: Petr Klejna – Lukáš Vácha, Tomáš Necid (48. Lukáš Brhlík), Petr Kobler, Jan Sirový – Michal Uhlíř, David Sobíšek, Marcel Gecov, Jan Kovařík (41. Jiří Petrovič) – Bořek Dočkal (47. Michal Zukal), Pavel Kroupa (48. Lukáš Stuchl)

Kladno kladlo odpor jen v prvním poločase. Po třetí brance úplně odpadlo a my v klidu zvyšovali skóre. A to jsme ještě několik vyložených šancí neproměnili. Největším soupeřem pro nás byl nerovný terén.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články