282. derby online | SK Slavia Praha
Více

282. derby online

PRAHA/EDEN - Slavia hostí v 282. derby Spartu. Zápas má v Synot Tip Areně v Edenu výkop v 18 hodin a vy jej můžete sledovat na slavia.cz v trediční online reportáži.
Slavia postrádá kromě dlouhodobě zraněných hráčů i vykartovaného Milana Nitrianského, na jehož místě na pravém kraji obrany zaskakuje Martin Dobrotka. Na poslední chvíli navíc onemocněl záložník Damien Boudjemaa. K utkání nemůže nastoupit ani exsparťan Bekim Balaj, trenér Beránek se proto i v ofenzivě musel uchýlit k lehké improvizaci. Na hrotu bude hrát Milan Škoda, pod ním trojice Vukadinovič - Zmrhal - Černý, defenzivní záloha ve složení Baéz - Kodr. I pro Marka Kodra to tak bude velká premiéra v derby A-týmů!

Sešívaní vyběhnou na trávník v této sestavě: Hrubeš - Dobrotka, Latka (kap.), Bílek, Juhar - Baéz, Kodr - Vukadinovič, Zmrhal, Černý - Škoda.

Náhradníci: Rakovan, Hrubý Gecov, Diop, Petr, Piták, Dostál.


Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články