Slavia má uvolněné přestupy | SK Slavia Praha
Více

Slavia má uvolněné přestupy

PRAHA – Do Slavie mohou znovu přicházet hráči. Arbitrážní komise ČMFS dnes uvolnila klubu přestupy. Červenobílí totiž splnili podmínky arbitrážního rozhodnutí z 23. února tohoto roku a doplatili Liberci za přestup Václava Kolouška. „Jsme rádi, že se nám podařilo situaci vyřešit,“ řekl tiskový mluvčí Alexandr Kliment...
PRAHA – Do Slavie mohou znovu přicházet hráči. Arbitrážní komise ČMFS dnes uvolnila klubu přestupy. Červenobílí totiž splnili podmínky arbitrážního rozhodnutí z 23. února tohoto roku a doplatili Liberci za přestup Václava Kolouška. „Jsme rádi, že se nám podařilo situaci vyřešit,“ řekl tiskový mluvčí Alexandr Kliment.

Slavia ještě v pátek angažovala devatenáctiletého brazilského útočníka jménem Branco Antonio Ricardo da Silva. Fotbalistu, jenž byl momentálně bez angažmá a již nějakou dobu trénuje s A-dorostem, doporučil jeho krajan Adauto. Branco hrál v Santo André za ligový dorost a studoval ve sportovní škole, kterou Adauto financuje. „Je to velmi kvalitní hráč, má předpoklady se prosadit,“ doplnil Josef Jinoch, manažer A-týmu a zároveň kouč slávistických dorostenců.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články