Slavia pomáhá Bohemce | SK Slavia Praha
Více

Slavia pomáhá Bohemce

Slavia věnuje část vstupného z utkání s Teplicemi Družstvu fanoušků Bohemians.
Fanoušci Slavie se rozhodli pomoci svým dávným sousedům z Vršovic. Také Slavia se připojuje do zástupu zachránců fotbalových Bohemians. Z řad členů fanklubu červenobílých vzešel nápad, který podpořilo i klubové vedení. Část výtěžku ze vstupného při zápase Slavia – Teplice věnuje Slavia Družstvu fanoušků Bohemians. Mezi oběma tábory vždy panovala přátelská atmosféra, slávisté nechtějí přijít o svého věčného rivala a velkého soupeře. Kdo chce podpořit Klokany, ať přijde v pondělí na zápas s Teplicemi na jižní tribunu strahovského stadiónu. „Věřím, že i s pomocí nás, slávistů, se podaří nakonec nashromáždit dostatek finančních prostředků, aby Bohemians vstali z mrtvých a mohli se od začátku příští sezóny postavit na start ČFL,“ řekl Jiří Vrba, ředitel marketingu Slavie.

Slavia věnuje celý výtěžek ze vstupného z jižní tribuny na konto družstva fanoušků. „Velice si vážíme pomoci ostatních klubů. Zvláště Slavie je naším tradičním soupeřem a jsme rádi, že si na nás vzpomněli i její fanoušci a vedení klubu tuto aktivitu podpořilo. Stále sháníme peníze na záchranu Bohemky a teď už věříme, že se nám to podaří,“ poděkoval za finanční podporu předseda Družstva fanoušků Bohemians Antonín Jelínek. Před měsícem založené družstvo zatím vybralo necelé tři milióny korun a chce zachránit slavný klub.

V pondělí 2. května máte možnost přispět i Vy. Stačí si koupit vstupenku na jižní tribunu strahovského stadiónu, tedy do míst, kde sídlí i kotel fanoušků Slavie. Lístky na tribunu JIH se prodávají od 50 do 70 korun. Zároveň budou na hlavní tribuně k dispozici přihlášky do Družstva fanoušků Bohemians a budete zde moci přispět i finančně bez nutnosti vyplnit přihlášku. Souboj o druhé místo Slavia – Teplice začíná v 16:40. Pokud chcete již nyní podpořit fanoušky Bohemians při záchraně jejich klubu, máte možnost. Bankovní konto 1964199389/0800 (variabilní symbol: 999999999) je otevřené pro dary v jakékoliv výši.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články