Dorostenci dohrávali zápasy na Motorletu | SK Slavia Praha
Více

Dorostenci dohrávali zápasy na Motorletu

SK Motorlet Praha - Slavia „B“ dor. 5:2 (0:2), ČLSD, středa 19.4.2006
Branky: Bozděch, Šimeček
Slavia: Martin Žejdlík (71. Petr Klejna) – Lukáš Brhlík (55. Milan Vukovič), Petr Kobler, Michal Uhlíř (81. Pavel Kroupa), Jan Bezděk – Martin Dostál, Jakub Kučera, Štěpán Šimeček, Jan Kovařík – David Bozděch, Petr Novotný

Na hřišti Motorletu jsme začali první poločas výborně, vytvořili si obrovské množství šancí a po půlhodině hry Bozděch vstřelil první gól zápasu. Hned vzápětí po krásné akci přidal Šimeček druhý. Poločas jsme dohrávali ve velkém tlaku na soupeřově polovině. Ve druhém poločase přišla v krátkém sledu série hrubých chyb a soupeř otočil výsledek během deseti minut na 4:2, navíc v závěru vsítil i pátý gól.

SK Motorlet Praha – Slavia „D“ dor. 0:1 (0:0), ČLMD, středa 19.4.2006
Branka: Vyhnal (pen.)
Slavia: Roman Valeš – Petr Staněk, Ondřej Běloušek, Jonáš Moc (70. Robert Kysela), Štěpán Zahálka – David Vodrážka (65. Jakub Martinec), Lukáš Tománek, Michal Rejka, Radek Štefan - Pavel Vyhnal, Miloš Mirkovič (41. Tomáš Červinka)

Na jaře jsme zatím vyhráli jenom jedno utkání, a abychom se dotáhli na čelo tabulky, museli jsme zvítězit. První poločas byl vyrovnaný, obě mužstva dobře bránila a první velkou šanci jsme si vytvořili až v poslední minutě, kdy po zpětné přihrávce Mirkoviče Vyhnal asi z desti metrů minul branku domácích. Ve druhém poločase jsme byli aktivnější a hrozili hlavně ze standardních situací, které obrana Motorletu společně s gólmanem s námahou odvracela. Vítězná branka padla z penalty za faul na pronikajícího Červinku, kterou s přehledem proměnil Vyhnal. Závěrečný nápor domácích jsme zvládli zásluhou celého mužstva.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články