Ze Slovácka bod | SK Slavia Praha
Více

Ze Slovácka bod

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – V předehrávce 26. ligového kola mezi Slováckem a Slavií branka nepadla. Červenobílí se museli vyrovnat s řadou absencí, v den utkání se navíc zranil stoper Radek Dosoudil...
UHERSKÉ HRADIŠTĚ – V předehrávce 26. ligového kola mezi Slováckem a Slavií branka nepadla. Červenobílí se museli vyrovnat s řadou absencí, v den utkání se navíc zranil stoper Radek Dosoudil. V obraně si slávisté počínali téměř bezchybně, branku ale nedali. Zápas s minimem šancí proto skončil zaslouženou remízou. Ligovou premiéru si odbyl devatenáctiletý záložník Pavel Eliáš.

„Už tak složitá situace se sestavou se nám před utkáním zkomplikovala tím, že z ní vypadl Radek Dosoudil. Museli jsme improvizovat, Pavel Eliáš se o své premiéře dozvěděl až hodinu a půl před výkopem. Měli jsme ze zápasu obavy, Slovácko hrálo doma a bojovalo o všechno. Chtěli jsme vycházet ze zabezpečené obrany, vyrážet do brejků. Šance jsme nakonec měli dvě. Vzhledem k situaci, ve které jsme byli, musíme asi být s bodem spokojeni," řekl ve svém hodnocení Karel Jarolím, který pochválil Pavla Eliáše i Jiřího Studíka. "Určitě mne svým výkonem nezklamali."

„Utkání skončilo zaslouženou remízou, šancí mnoho nebylo, my jsme vystřídali všechny naše útočníky, ani jeden se neprosadil," zhodnotil utkání trenér Slovácka Stanislav Levý.

Utkání jsme sledovali on-line
Fotografie
Ohlasy hráčů
Premiéra Pavla Eliáše
Jiří Studík - Spolehlivý stoper na záskok

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články