Toma a Starý hrají za reprezentační osmnáctku | SK Slavia Praha
Více

Toma a Starý hrají za reprezentační osmnáctku

PRAHA – Dva zástupce má Slavia na turnaji reprezentačních osmnáctek Slovakia Cup, který probíhá tento týden u našich východních sousedů. V prvním duelu proti Polsku odchytal brankář Michal Toma celý zápas, na levém beku hrál slávista Jaroslav Starý. Z nominace před turnajem vypadli zranění Radim Nečas a Jiří Valenta. Do dané kategorie ještě patří Marek Suchý, Milan Černý a Marcel Gecov, všichni hrají ale v reprezentaci do devatenácti let.

ČR 18 - Polsko 18 2:0 (1:0)
Branky: 32. Přecechtěl, 48. Hloušek.
ČR: Toma - Špidlen, Halama, Bodeček, Starý - Pilař (71. Tischler), Doležal, Ficek (79. Ganaj), Hloušek (60. Řezníček) - Vrťo (50. Pilík), Nulíček (24. Přecechtěl).

Dalšími soupeři budou Ukrajina a Belgie.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články