Ve středu proti Liberci | SK Slavia Praha
Více

Ve středu proti Liberci

PRAHA – Nadešel čas přímé konfrontace s horkým kandidátem na mistrovský titul. Ve středu od sedmnácti hodin se Slavia utká se Slovanem Liberec. Každý divák, který si zakoupí...
PRAHA – Nadešel čas přímé konfrontace s horkým kandidátem na mistrovský titul. Ve středu od sedmnácti hodin se Slavia utká se Slovanem Liberec. Každý divák, který si zakoupí vstupenku, dostane další zdarma. Akce platí i pro příznivce hostů.

Všechny fanoušky určitě nejvíc zajímá aktuální zdravotní stav slávistického kádru. Začněme jistými absencemi: hrát nebude Miroslav Holeňák, který dostal na Slovácku čtvrtou žlutou kartu. S velkou pravděpodobností nenastoupí ani Marek Suchý, kterého trápí svalové zranění.

Na střídačku možná usedne Dušan Švento, který poslední dobou laboruje s nevyzpytatelným zraněním zad, ale už začal trénovat s týmem. U dalších tří fotbalistů není situace jasná: Radek Dosoudil, Tomáš Hrdlička i Michal Švec budou vědět víc po úterním odpoledním tréninku.

Do hry se vrací Matej Krajčík, který si už svůj dvouzápasový trest za osm žlutých karet už odseděl.

„Na Strahově si dokážeme vytvářet šance a soupeře zatlačit. Rádi bychom i v souboji s Libercem předvedli kvalitní fotbal a nechali tak zapomenout na některé výsledky a výkony z poslední doby,“ přeje si trenér Karel Jarolím s tím, že cílem je jedině tříbodový zisk.

V historii novodobé české ligy sehrála Slavia s Libercem doposud 25 zápasů s aktivní bilancí 11-8-6 a skóre 30:24. Na podzim remizovala na severu Čech 3:3. Červenobílí prohrávali v poločase atraktivního duelu 1:3, po přestávce však dokázali skóre srovnat. Remízu zachraňoval v poslední minutě útočník Pavel Fořt. Na Strahově se obě mužstva naposledy střetla v srpnu 2004. Gólem Martina Latky vyhrála Slavia 1:0.

Pro návštěvníky zápasu je zajištěna bezplatná autobusová linka 770 ze zastávky Na Knížecí (stanice metra Anděl). Po skončení utkání bude linka v provozu ze strahovského stadiónu zpět. Pro diváky je připraven zápasový magazín Slávistický poločas zdarma.

Atraktivní duel nevysílá žádná z televizí. Na našem webu můžete sledovat přímou on-line reportáž a další zpravodajství.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články