Víkendové zápasy dorostu | SK Slavia Praha
Více

Víkendové zápasy dorostu

Slavia „A“ dor. – Jihlava 1:1 (1:0), ČPP liga SD, sobota 22.4.2006
Branka: Jablonský
Slavia: Michal Toma – Lukáš Kindel (45. Martin Hladík), Radek Dejmek, Vojtěch Marek, Jaroslav Starý – Josef Komárek, Jakub Vagrčka, Jiří Valenta (68. Zdeněk Zahálka), Tomáš Jablonský – Tomáš Necid, Ondřej Vrzal (76. Tomáš Proskočil)

Do utkání vstoupila Slavia aktivně a kombinačními akcemi ze stran dostávala soupeře pod tlak. V 15. minutě Necid nádherně předložil míč Jablonskému, který otevřel. Následně měli slávisté ještě několik příležitostí, které nevyužili. Po půlhodině jsme najednou upustili od naší hry a soupeř toho dokázal využít a začal mít převahu. Druhý poločas byl z naší strany křečovitý a plný nepřesností. V 58. minutě po dlouhém autu soupeře jsme si nechali dát vyrovnávací branku - tento výsledek už zůstal do konce utkání. Kromě úvodních dvaceti pěti minut hrálo mužstvo pod své možnosti.

Slavia „B“ dor. – FK Nový Bydžov 2:1 (0:0), ČLSD, neděle 23.4.2006
Branky: Kovařík, Bozděch
Slavia: Jan Hanuš – Tomáš Váňa (21. Milan Vukovič), Petr Kobler, Radek Šulc, Jan Bezděk (90. František Lukeš) – Martin Dostál, Jakub Kučera, Štěpán Šimeček, Jan Kovařík – David Bozděch, Petr Novotný (73. Michal Uhlíř)

Ve velice těžkém zápase v domácím prostředí se nám podařilo přehrát Nový Bydžov, mužstvo, které je dobře sestavené a dobře fyzicky připravené. V prvním poločase byla hra poměrně vyrovnaná, šance byly na obou stranách. Do druhého poločasu jsme vstoupili se zvýšeným úsilím, které jsme korunovali Kovaříkovým gólem v 63. minutě. Hned p pět minut později se před gólmanem objevil Bozděch a zvýšil na 2:0. Soupeři se podařilo devět minut před koncem z penalty snížit.

Slavia „C“ dor. – Jihlava 3:1 (1:0), ČPP liga MD, sobota 22.4.2006
Branky: P. Hošek 2, Kindel
Slavia: Martin Berkovec – Chlumský, Jan Hošek (68. Jan Neuberg), Marek Kindel, Marek Brandejs – Marek Cimpl, Vojtěch Přeučil, Antonín Fuglíček (58. Huari Bambur), Jan Felcman – Petr Hošek (74. Smělý), Adam Klavík

Slavia měla z posledních čtyř utkání pouze jeden bod, o to byl sobotní vítězství cennější. Slavia se výrazně zlepšíla při útočných standardních situacích, lepší byla i koncovka.

Slavia „D“ dor. – FK Nový Bydžov 1:0 (1:0), ČLMD, neděle 23.4.2006
Branka: Kysela
Slavia: Ondřej Vahala – Petr Staněk, Robert Kysela, Ondřej Běloušek, Štěpán Zahálka – Jakub Martinec (75. Marek Budil), Lukáš Tománek (55. David Vodrážka), Michal Rejka, Jiří Zvonař (41. Radek Štefan) – Pavel Vyhnal, Tomáš Červinka (41. Petr Koláček)

Na těžkém terénu to byl spíše boj než fotbal. Slavii se povedl vstup do utkání a hned ve druhé minutě po rohovém kopu Martince Kysela hlavou vstřelil jedinou branku utkání. Potom měl ještě šanci Zvonař, ale jeho střelu brankář hostů vyrazil. Ve druhém poločase ještě neproměnili brejky Vyhnal s Koláčkem, a tak se slávisté do poslední minuty strachovali o vítězství.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články