Slavia prohrála, Jarolím odvolal hráče | SK Slavia Praha
Více

Slavia prohrála, Jarolím odvolal hráče

PRAHA – Ve 27. ligovém kole prohrála Slavia doma s Libercem 1:3. Vedení si v první půli vypracovali domácí, branku dal Petr Janda. Ve druhém poločase Slovan góly Papouška, Zápotočného (z penalty) a Abraháma strhl vítězství na svou stranu. Vyloučeni byli slávisté Aračič a Krajčík.
PRAHA – Ve 27. ligovém kole prohrála Slavia doma s Libercem 1:3. Vedení si v první půli vypracovali domácí, branku dal Petr Janda. Ve druhém poločase Slovan góly Papouška, Zápotočného (z penalty) a Abraháma strhl vítězství na svou stranu. Vyloučeni byli slávisté Aračič a Krajčík. Trenér Karel Jarolím odvolal své hráče v 68. minutě na protest proti řízení utkání z hřiště, dohrávalo se po dvaceti minutách. Poté byl ještě vyloučen hostující Bílek.

„Někteří naši hráči nastoupili v domácím prostředí poprvé, projevila se na trochu nich nervozita, v takovém složení jsme ještě nehráli. Karel Piták nemohl nastoupit, protože měl problémy ze zápasu se Slováckem, utrpěl v něm asi i otřes mozku, u Radka Dosoudila jsme ještě nechtěli riskovat start od začátku. Přesto jsme po poločase vedli, a navíc jsme nedokázali dvě tři dobré brejkové situace dotáhnout a vyřešit ve větším klidu. Ve druhém poločase jsme soupeře nechali vyrovnat, hráč mohl velice snadno nacentrovat, Papoušek byl sám. Dál už nemá smysl se k utkání vyjadřovat, při vyloučení Krajčíka došlo nejprve k zasažení míče. V režii už to měl někdo jiný,“ řekl k zápasu trenér Karel Jarolím.

„Dnes jsme udělali hodně důležitý krok ke splnění našeho snu a cíle,“ řekl trenér Slovanu Liberec Vítězslav Lavička. „Byl to hodně zajímavý fotbal v prvním poločase, Slavia nám dala gól, ale situace, které mohly skončit brankou, byly i na druhé straně. V druhém poločase nám střídání přineslo větší aktivitu a branky. To co se událo potom, ať řeší někdo jiný,“ dodal.

Hráči Slavie po utkání neposkytovali rozhovory. Vedení klubu vydá stanovisko k vzniklé situaci ve čtvrtek.

Utkání jsme sledovali on-line
Fotografie
Zápasový magazín Poločas (PDF)
Video, Slavia-Liberec

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články