Slavia vyhrála v Blšanech | SK Slavia Praha
Více

Slavia vyhrála v Blšanech

BLŠANY – Po čtyřech ligových zápasech bez výhry slávisté bodovali naplno. Odnesly to Blšany, kde červenobílí zvítězili 3:1. V prvním poločase hráli sešívaní bez nápadu...
BLŠANY – Po čtyřech ligových zápasech bez výhry slávisté bodovali naplno. Odnesly to Blšany, kde červenobílí zvítězili 3:1. V prvním poločase hráli sešívaní bez nápadu a několikrát mohli inkasovat. Po přestávce se však ujali brankou Karla Pitáka vedení. Domácí nesložili zbraně a zakrátko vyrovnali, trefil se Radek Šindelář. Blšanský hráč se nakonec stal smolařem utkání, když dvacet minut před koncem neproměnil pokutový kop. Naše vítězství pak dvěma góly zařídil Standa Vlček.

„Nebyl jsem spokojen především s hrou v první půli,“ zahájil svůj komentář kouč Karel Jarolím. „Nehráli jsme kombinačně, většina míčů šla vzduchem, Gaúcho plno soubojů sice vyhrál, ale nic jsme z toho nevytěžili. Byli jsme nervózní a pouštěli domácí do šancí,“ pokračoval trenér. „Ve druhém poločase jsme byli důraznější a využili prostory po stranách. Gól ale spíš nakopl Blšany, měli jsme tam hluchou pasáž a koledovali si o vyrovnání, což se stalo. Navíc jsme darovali po naší chybě soupeři penaltu. Kdyby ji proměnil, nevím, zda bychom dokázali reagovat,“ uzavřel Jarolím.

Kouč Blšan Michal Bílek pochválil mužstvo za předvedený výkon. „Sehráli jsme nejlepších 75 minut za poslední dobu. Oproti minulých zápasům jsme měli šance a hosty přehrávali. Neproměněná penalta znamenala zlom.“

Utkání jsme sledovali on-line.
Fotografie

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články