Vstupenky na Spurs AKTUALIZOVÁNO 14.9. | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Spurs AKTUALIZOVÁNO 14.9.

Prodáno téměř 12 tisíc vstupenek, v den utkání prodej pouze na stadionu!
PRAHA - Prodej vstupenek na utkání 1. kola Poháru UEFA Slavia - Tottenham (14. 9. 2006, od 20 hodin) začne v pátek 1. září od 9:00 v kanceláři předprodeje na Strahově, prodejnách FANzone.cz a v obchodě Calcio. Majitelům zakoupených permanentních vstupenek jsou jejich místa blokována do 6. září včetně, a to pouze ve strahovském předprodeji. Vstupenky zakoupíte v rozpětí 350 - 750 Kč.

Členové fanklubu v kategorii Exclusive mají slevu 15 procent, slevu je možné uplatnit v předprodeji na Strahově, ale nikoliv v den zápasu. Maximální počet vstupenek na jednu osobu je šest, v případě většího zájmu kontaktujte předprodej na Strahově, tel. číslo 257 213 290, e-mail: vstupenky@slavia.cz.

Slavia zároveň nabízí rodinné vstupné. Přijde-li dospělý a dítě do 15 let, mají nárok na slevu na východní tribuně v sektoru B. Tu však nelze uplatnit v případě, že počet dospělých převyšuje počet dětí. Je-li dítěti do 6 let, má vstupné v doprovodu dospělého zdarma na celém stadiónu, avšak bez nároku na sedačku.

Vstupenky na pohárové utkání s Tottenhamem Hotspur si můžete zakoupit i na hokeji v Sazka aréně a to od 15 hodin až do skončení nedělního utkání Slavia-Karlovy Vary v prodejně FANzone na straně SEVER.

Detailní ceník vstupenek najdete zde.

Odveta (28. 9. 2006, výkop ve 21 hodin našeho času, White Hart Lane)
Všechny informace o zájezdech a vstupenkách na odvetu najdete zde.

11. září - aktualizace
Na všech výše uvedených místech nadále probíhá předprodej, zatím bylo prodáno téměř deset tisíc vstupenek, atmosféra bude vynikající, proto neváhejte a pokud ještě nemáte svoji vstupenku, zajistěte si své místo!

14.září
V den zápasu se vstupenky prodávají již pouze na stadionu. Pořídilo si je již 12 tisíc fanoušků. Slavia prosí všechny, aby přišli na stadion včas a vyhli se tak dlouhým frontám a dalším problémům!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články