Vachoušek: Rozjeli jsme slušnou sérii a v sobotu ji nechceme pokazit | SK Slavia Praha
Více

Vachoušek: Rozjeli jsme slušnou sérii a v sobotu ji nechceme pokazit

Víkendové utkání s Libercem se rychle blíží. Nestane-li se nic mimořádného, v základní sestavě Slavie se objeví i útočník Štěpán Vachoušek, který si nedávno vysloužil premiérovou pozvánku do seniorské reprezentace. „Moc mě těší, že letím do Řecka. Upřímně řečeno, čekal jsem, že pojedu s jednadvacítkou do Švýcarska. Beru to jako odměnu za svoje výkony,“ pochvaluje si.

Pak se zamyslí nad ligovým duelem se Slovanem. „Bude to určitě těžké, soupeř nastoupí v nejsilnější sestavě a určitě nebude chtít prohrát. Doufám však, že jim to znepříjemníme a vyhrajeme,“ přeje si. „Motivace Liberce bude mnohem větší, než když je porazili v poháru, hrají o titul. Asi se budou snažit o rychlý gól, abychom to otevřeli. My však máme docela fazónu a rozjeli jsme slušnou sérii, byla by škoda si to pokazit,“ dodává.

Ke spekulacím o sobotním výsledku říká: „Hrajeme sami za sebe. Je mi úplně jedno, jestli titul získá Sparta nebo Liberec. Chci zvítězit v každém střetnutí a myslím, že ostatní kluci taky. Chtěl bych vzkázat slávistům, aby jich přišlo co nejvíc. Když jsem přestupoval, cestu na stadión si našlo dva tisíce fanoušků, teď už chodí skoro pět. Za sebe uděláme všechno proto, aby tři body zůstaly v Praze,“ uzavírá.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články