Musíme podat výkon na hranici možností, uvědomuje si Beránek | SK Slavia Praha
Více

Musíme podat výkon na hranici možností, uvědomuje si Beránek

Po dnešním podvečerním tréninku ve Vršovicích vypočítával kouč Miroslav Beránek stav našeho kádru. „Chybět budou dlouhodobí marodi Suchopárek a Sláma. K dispozici nebudou ani Kuka a Pavel Novotný. Pomalu se vrací Martin Müller, který s námi trénuje a už seděl na lavičce v Opavě. Počítáme s Petroušem, Dostálkem a Gedeonem, karty se na pohár nevztahují. Připraven by měl být i Piták, který měl naražené stehno.“

Do středečního semifinále proti Ostravě bychom tedy měli vstoupit v téměř optimální sestavě. K našemu soupeři Beránek říká: „Víme, že je Baník venku nevyzpytatelný a nebezpečný. Cesta do Evropy ale vede přes domácí pohár, takže chceme postoupit. To se může podařit, jen když podáme výkon na hranici možností,“ burcuje a na adresu příznivců sešívaných dodává: „Zítřek bereme jako utkání jara, doufám, že to fanoušci cítí stejně. Věřím, že nás přijdou povzbudit.“

Prohlédněte si fotografie z tréninku:

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články