Béčko se vůbec nedostalo do hry | SK Slavia Praha
Více

Béčko se vůbec nedostalo do hry

Slávistická juniorka má za sebou další zápas ČFL. Na hlavním stadionu v Horních Počernicích se z výhry 2:0 radovali na svém stadionu hostující Bohemians Praha. Slávisté čelili v utkání rekordnímu počtu přímých kopů.
PRAHA /HORNÍ POČERNICE – Slávistická juniorka má za sebou další zápas ČFL. Na hlavním stadionu v Horních Počernicích se z výhry 2:0 radovali na svém stadionu hostující Bohemians Praha. Slávisté čelili v utkání rekordnímu počtu přímých kopů.

 

Slavii chyběl vykartovaný obránce Studík, na stoperu ho nahradil Kobler. Za krásného počasí zcela zaplněná tribuna příliš fotbalu neviděla. Bohemians Praha zahrávali v prvním poločase rekordní počet přímých kopů z poloviny Slavie, nejčastěji z hranice vápna.


Jejich exekuce se většinou Šislerovi vůbec nedařila, i když po jednom z nich trefil tyč. Dvěma pěknými zákroky se vytáhl gólman Diviš, zejména ten po hlavičce Myšáka stál za potlesk.

 

Slávisté se do útoku téměř nedostali, vlastně po každé kolmé přihrávce se totiž pískal ofsajd. Nejvíce sporná situace nastala asi v 15. minutě, kdy mohl Vácha postupovat sám po pravém křídle, zazněl však hvizd rozhodčího.

 

Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil, téměř všechny souboje o míč vedly k odpískání slávistických faulů. Došlo také k logickému vyústění obrazu hry, Šindelář a Galbavý překonali Diviše a favorit utkání vyhrál.

 

Slávisté mohli ještě alespoň korigovat stav, ale Dejmkovu hlavičku z vápna posoudil rozhodčí Polák jako útočný faul. V závěru si znovu zachytal Diviš, když zlikvidoval šance Ibeho a Šindeláře.

 

„Nastoupili jsme proti kvalitnímu soupeři s druholigovým kádrem, mrzí mne, že diváci mnoho fotbalu neviděli. Jsem zvyklí na ledacos, ale ke hře se nemá smysl dnes vyjadřovat. Je to škoda, mohlo to být pěkné utkání. Jediným plusem je pro mne to, že hráči nereagovali na všechny ty nesmysly nesportovním chováním a nenechali se vyprovokovat k faulům a oplácení,“ uvedl pro náš web trenér Luboš Kozel.

 

Slavia B – Bohemians Praha 0:2 (0:0)

Branky: 54. Šindelář, 77. Galbavý

Slavia B: Diviš – Šmíd, Kobler, Radek Dejmek, Bauer (81. Komárek) – Jablonský, Bayer (90. Vagrčka), Dubský, Borovský (68. Held), Vácha -  Robin Dejmek

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články